Αρχική » Βασάλος το Ομολογεί ! έκανε λάθος μετά από αυστηρή δίαιτα

Βασάλος το Ομολογεί ! έκανε λάθος μετά από αυστηρή δίαιτα

by admin

Είναι επιτυχημένος, σε μια εποχή όπου η πλειονότητα των ελλήνων δυσκολεύεται οικονομικά ο προπονητής της ΕΟΣΔ και παρουσιαστής της TV διάγει μια επιτυχημένη καριέρα αποτέλεσμα της δημοσιότητας που απέδωσε το reality επιβίωσης,  σε μια χρονική περίοδο όπου πολλοί personal trainer  και προπονητές των μυών παρακαλούν για λίγα μεροκάματα …είναι πια τόσοι πολλοί.[quote]Τώρα  Αποκάλυψε πως πήρε 8 κιλά μετά από λανθασμένη δίαιτα που ακολούθησε, αν και έμπειρος έκανε το λάθος.[/quote]

Ποια η συμβουλή του πρώην παίκτη του “Survivor 1”.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακολουθεί αυστηρή γυμναστική και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα. Ο γυμναστής, πρώην παίκτης του “Survivor 1” και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, αποκάλυψε την λανθασμένη δίαιτα που ακολούθησε που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει 8 κιλά.

Συγκεκριμένα με αφορμή την δίαιτα της Jennifer Lopez την οποία σχολίασαν στο πλατό της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θυμήθηκε τη λανθασμένη δίαιτα που είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία του με τους τηλεθεατές.

“Δεν το εγκρίνω γιατί έχω κάνει κάτι παρόμοιο και έχω πάρει 8 κιλά, μέσα σε μία εβδομάδα. Έκανα τρεις μήνες αυστηρή δίαιτα και ξαφνικά Έκανα τρεις μήνες αυστηρή δίαιτα και πήρα σε μία εβδομάδα 8 κιλά. Η χειρότερη περίοδος για να ξαναβάλεις κιλά είναι μετά από μια μεγάλη δίαιτα”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”IhYpU3Y6d-g”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα