Αρχική » Δεν θα γίνει Ολυμπιακό Άθλημα το Bodybuilding

Δεν θα γίνει Ολυμπιακό Άθλημα το Bodybuilding

by admin

Ο Dave Palumbo είναι ένα προβεβλημένο Γατόνι, εδώ συζητά με τον βετεράνο bodybuilder Lee Priest  για τον επερχόμενο αγώνα φυσικού bodybuilding  BEN WEIDER NATURAL PRO CHAMP.

O Palumbo  από την αρχή της συνέντευξης τα τοποθετεί όλα στην θέση τους, στο 2:14 όπου επισημαίνει πως η θέληση των ανθρώπων του bodybuilding να εξωραΐσουν το άθλημα και κυρίως να το εντάξουν ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ δεν έχει καλές προοπτικές, ούτε πρόκειται να γίνει αποδεκτό από την ΔΟΕ  – Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή  και να λάβει ισότιμη αναγνώριση, διότι καταρχάς είναι ανόητο! … όπως αναφέρει ο Palumbo  όλοι γνωρίζουμε πως οι αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνουν αντιντόπινγκ τεστ την περίοδο των αγώνων, αλλά κυρίως ελέγχονται ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ! διότι η ΔΟΕ επιβάλει τυχαίες δόκιμες φαρμάκων  (εννοώντας πως πολλοί bodybuilders δεν διακόπτουν τα φάρμακα – κάνουν συνεχείς κύκλους στην προετοιμασία τους ΠΡΙΝ τους ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ χωρίς διακοπή  – αφήνοντας ίχνη ) εάν λοιπόν γινόταν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε όλο τον κόσμο ο άνθρωποι του bodybuilding δεν θα μπορούσαν να υπερασπιστούν την θέση για ένα καθαρό άθλημα.

Ο Palumbo το τονίζει στο 2:35 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα