Αρχική » Εγγύηση για τα αναβολικά από τον Nathan De Asha

Εγγύηση για τα αναβολικά από τον Nathan De Asha

by admin

Χρηματική εγγύηση κατέβαλε ο επαγγελματίας bodybuilder Nathan De Asha σήμερα στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος μαζί με τους Richard και Georgina Green, έως το επόμενο δικαστήριο που θα γίνει στις  στις 22 Ιουλίου.

Ο Nathan De Asha, ο οποίος εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με το ψευδώνυμο “The Prophecy”  και διευθύνει το δικό του προπονητήριο  bodybuilding στο Λίβερπουλ φέρεται να έχει προμηθεύσει τα φάρμακα κατηγορίας C το 2017.
Οι Richard και η Georgina Green, ιδιοκτήτες  του γυμναστηρίου Pain and Gain στο Barnstaple, κατηγορούνται ότι κατείχαν στεροειδή με πρόθεση να τα διανείμουν στην αγορά.Το ζεύγος αντιμετωπίζει επίσης και άλλες κατηγορίες  που σχετίζονται με την κοκαΐνη όπως και ότι κατείχαν τσάντα μετρητών κρυμμένη στο λεβητοστάσιο του γυμναστηρίου. Οι υποθέσεις αφορούν μια σειρά αστυνομικών επιδρομών από τον Αύγουστο του 2017 στο στούντιο γυμναστικής Pain and Gain, το οποίο βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή στο Braunton Road, στο Barnstaple και σε άλλες τρεις τοποθεσίες. Και οι τρεις κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν σήμερα Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στο Exeter Crown Court. Ο Richard Green, ηλικίας 48 ετών, αρνήθηκε την κατοχή με πρόθεση να προμηθεύσει κοκαΐνη, έκσταση (MDMA) και στεροειδή, η Georgina Green, ηλικίας 42 ετών, αρνήθηκε τα δύο τελευταία αδικήματα. Επίσης, είναι υπεύθυνη για την κατοχή κοκαΐνης με πρόθεση να την προμηθεύσει στην αγορά.Ο De Asha, ηλικίας 32 ετών, δεν εμπλέκεται σε καμία  από τους σοβαρότερες κατηγορίες για την εμπορία ναρκωτικών αλλά φέρεται να έστειλε ένα δέμα στεροειδών που κατασχέθηκε στις επιδρομές των αρχών. (Ο De Asha εμφανίστηκε σε βίντεο).

Ο De Asha Αγωνίζεται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Bodybuilding και Fitness, (IFBB) η οποία λειτουργεί στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Καταπολέμησης της Ντόπινγκ WADA και έχει πολιτική μηδενικής ανοχής στα στεροειδή Έχει βαθμολογηθεί ως ένας από τους επτά καλύτερους επαγγελματίες bodybuilders στον κόσμο στον διαγωνισμό Lou Ferrigno Hulk το 2016 και τους αγώνες της επαγγελματικής λίγκας στην Καλιφόρνια και της Νέα Υόρκη τον περασμένο χρόνο.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα