Αρχική » Στιγμιαία χαρά για τον Ronnie Coleman σύντομα ξανά στο χειρουργείο!

Στιγμιαία χαρά για τον Ronnie Coleman σύντομα ξανά στο χειρουργείο!

by admin

Όσοι επιζητούν το θέαμα από την τηλεόραση φροντίζουν να έχουν αρκετά μπουκάλια παγωμένη μπίρα στο ψυγείο που την συνδυάζουν με λαχταριστή πίτσα ή απολαυστικά Buerger’s.

Αγώνες αυτοκινήτου, Αγώνες Μποξ, Αγώνες Μπάσκετ, Αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου, Αγώνες χόκεϋ, μπέιζμπολ, Αγώνες bodybuilding. O μέσος φίλαθλος επιζητεί περισσότερους μυώνες, πιο εντυπωσιακούς, πιο σκληρούς, είναι το ρεκόρ που τον γοητεύει την ώρα που απολαμβάνει την μπύρα του. Όποιος προσπαθεί να υπερασπιστεί ιδεώδη και πρότυπα που προβάλουν την ιδεαλιστική προσπάθεια ως μια ευγενή άμιλλα ωθείται σε μια ουτοπική ατμόσφαιρα.

Ο Κόσμος θέλει θέαμα δεν τον ενδιαφέρει το σακάτεμα!

Για νέα εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη

Ο επαρχιώτης Ronnie Coleman έκανε το καθήκον του, στήριξε την βιομηχανία, τους γραβατωμένους διοργανωτές, αλλά έμμεσα και τους ντίλερ φαρμάκων, τους γιατρούς και τις κλινικές.

Μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα που θα μπορούσε να τον αφήσει ανάπηρο ζει τις στιγμές με την οικογένεια του, αναρτώντας στιγμιότυπα από την ανάρρωση του. Πιο πρόσφατο αυτό με το παιδί του στα McDonald’s, ένα κοινό τόπο διασκέδασης που εκτιμούν και πολλοί φίλαθλοι που συνδυάζουν τα Buerger’s με έναν καλό αγώνα στην τηλεόραση.

Ο Coleman άρχισε να νιώθει καλύτερα μετά από τη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα, όπως δηλώνει ο Θεός είναι πάντα καλός…God is good all the time αν και επισημάνει πως  ο γιατρός του είπε ότι χρειάζεται ακόμη μια χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη!… My Dr did tell me I need spine correctory surgery, όμως προς το παρών απολαμβάνει το γεγονός πως δεν έχει ισχυρό πόνο!  

Τι τυραννία! πάνω από δέκα χειρουργικές επεμβάσεις, εκατομμύρια δολάρια στα νοσοκομεία  και ο “Γολγοθάς” συνεχίζεται, ως μια εκπροσώπηση του σύγχρονου bodybuilding που συμπαρασύρει, φανατισμένους χημικούς tennegers, και gym rats που τα δίνουν όλα για μυϊκή αναγνώριση, αλλά και στελέχη ομοσπονδιών που κατά περίπτωση γοητεύονται από θελκτικά baby’s ή μιλούν για σεβάσμια ιδανικά και πατρογονικές αρχές που συγκινούν.

Ο bodybuilder Coleman στήριξε την βιομηχανία, τις εκθέσεις, τους πρωτεΐνάδες, τους σπόνσορες, αλλά τώρα του αρκεί που δεν πονά τόσο πολύ…ένα λαμπερό χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπο του μέχρι την επομένη χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη! Just the thought of being pain-free brings a big ole smile to my face.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα