Αρχική » Γιάννης Βασάλος έχασε λίπος κάνοντας Σπρίντ!

Γιάννης Βασάλος έχασε λίπος κάνοντας Σπρίντ!

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε ο MASTER TRAINER Γιάννης Βασάλος διαπίστωσε ότι κάνοντας σπριντ στον ηλεκτρικό διάδρομο, όχι μόνο έχασε λίπος αλλά και είχε αυξημένη ισχύ και δύναμη στα πόδια !!

Παρακάτω το δημοσίευμα

Nα κάνεις διαλειμματική προπόνηση με σπριντ 3 φορές την εβδομάδα.

Τα σπριντ είναι μια εξαιρετική μέθοδος προπόνησης που γυμνάζει τις λευκές μυϊκές ίνες, γι` αυτό και έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα στην δημιουργία μυϊκής υπερτροφίας στα πόδια.

Φυσικά, τα σπριντ βελτιώνουν τόσο την αεροβική όσο και την αναεροβική ικανότητα και εκτοξεύουν κατακόρυφα την καύση θερμίδων και λίπους.

Προσωπικά, μετά από τόσα χρόνια προπόνησης και εκατοντάδων αγωνιστικών προετοιμασιών, αναζητώ νέες μεθόδους καρδιοαγγειακής προπόνησης και διαπίστωσα ότι κάνοντας σπριντ στον ηλεκτρικό διάδρομο, όχι μόνο έχανα λίπος αλλά και είχα αυξημένη ισχύ και δύναμη στα πόδια !!

Να κάνεις πάντα,10’ ζέσταμα πριν ξεκινήσεις να κάνεις σπριντ και να κάνεις σπριντάκια των 30 – 50 μέτρων και όχι περισσότερο.

Μην κάνεις σπριντ την ίδια μέρα που κάνεις προπόνηση με βάρη, γιατί θα πρέπει να είσαι μεταβολικά ξεκούραστος ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα εκτελείς το κάθε σπριντ με την μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

H απάντηση δόθηκε από τον προπονητή ΓΙΑΝΝΗ “MASTER TRAINER” ΒΑΣΑΛΟ σε συνεργασία με την Επιστημονική – Διατροφολογική – Αθλητική Ομάδα των BODYBUILDING CLUΒ.

Ο Γιάννης Βασάλος, διατηρεί το γνωστό Personal Studio στην ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ _ Λεωφόρος Μεσογείων 450_ (τηλ.επικοινωνίας 6936109763) και φυσικά οχι μόνο αναλαμβάνει (με την ομάδα του “John Vasalos Team”) να γυμνάσει τον κόσμο,αλλά – στην κυριολεξία – αλλάζει το σώμα τους,μαθαίνοντάς τους πως να γυμνάζονται με ασφάλεια,να έχουν αποτελέσματα και φυσικά να τρέφονται σωστά.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα