Αρχική » Ήθελε να έχει μεγάλα, εντυπωσιακά χέρια και έπαθε ζημιά!

Ήθελε να έχει μεγάλα, εντυπωσιακά χέρια και έπαθε ζημιά!

by admin

Ήθελε να έχει μεγάλα, εντυπωσιακά χέρια και για αυτό έκανε εγχύσεις παραφινέλαιου στα χέρια του! τα οποία ωραιοποίησε και με πολλά σχέδια τατουάζ. Tώρα ο Bodybuilder Nicolai Løvgreen δίνει συμβουλές σε πολλούς οπαδούς που επιζητούν τα μεγάλα εντυπωσιακά χέρια, αποτρέποντας τους να κάνουν αυτό που έκανε ο ίδιος και  είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του. Ο Bodybuilder  Nicolai Løvgreen έβαλε 1 λίτρο λάδι στο σώμα του. Η έγχυση του παραφινέλαιου για την αύξηση του μεγέθους των μυών προκαλεί αντίδραση από την διοχέτευση του ξένου σώματος με σχηματισμό κοκκιωμάτων. Σε μερικές περιπτώσεις, έχουν αναφερθεί μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες όσον αφορά την υπερασβεστιαιμία και τη νεφρική ανεπάρκεια!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”8r2ag_fcBug”]

Τώρα δείχνει τις ουλές στα  χέρια του, για να τρομάξει  μελλοντικούς χρήστες που θα έκαναν το λάθος  να χρησιμοποιήσουν λάδι στα χέρια τους. Όπως αναφέρθηκε στην TV2 ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών πέθανε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ  ενώ είχε θεραπευτεί από τις επιπτώσεις. Ο ίδιος είχε εγχύσει λίγο λιγότερο από 3 λίτρα παραφινέλαιου! Όπως αναφέρεται, οι bodybuilders θα πρέπει να ενημερώνονται  για τη χρήση ενδομυϊκών ενέσεων, καθώς αυτό μπορεί να έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”kiIBgSxieoc”]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα