Αρχική » Δρ. Θάνος Ασκητής Mακριά από τα Αναβολικά ! είναι μια κακή ενέργεια

Δρ. Θάνος Ασκητής Mακριά από τα Αναβολικά ! είναι μια κακή ενέργεια

by admin

Ο Δρ. Θάνος Ασκητής αναφέρεται στη σημασία της τεστοστερόνης για τον άνδρα, την ψυχική και τη βιολογική του κατάσταση, καθώς και τους παράγοντες που την απειλούν. Στο 2:15 λεπτό  αναφέρει ..δεν πρέπει οι νέοι άντρες να χρησιμοποιούν αναβολικά, απ έξω, εξωγενή, διότι καταστρέφεται η δική τους φυσιολογική τεστοστερόνη…μειώνονται οι όρχεις και σιγά – σιγά έχουν προβλήματα και στην γονιμότητα τους και στην λειτουργικότητα τους     

Στο 2:50 λεπτό αναφέρει: Τα αναβολικά που τα γυμναστήρια δίνουν ή κάποιοι νέοι δυστυχώς από τα φαρμακεία αγοράζουν, είναι μια κακή ενέργεια, που κάποια στιγμή θα έρθει το τίμημα των προβλημάτων και των παρενεργειών.

Επίσης μιλά για το χασίς και τις παρενέργειες στο αναπαραγωγικό σύστημα, όπως για την παχυσαρκία, τον θυροειδή αδένα και την τεστοστερόνη..


Δρ. Ασκητής – Η τεστοστερόνη και η σημασία της για τον άνδρα!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”eSiiKuXA_8o”]


Ο Γιατρός – bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος έστειλε το παρακάτω σχόλιο …

Πόσο δίκιο έχετε αγαπητέ συνάδελφε, συντοπίτη και φίλε. Στερνή μου γνώση. Μακάρι να ήξερα αυτά όταν ξεκίναγε η αλαζονική μου χρήση πριν είκοσι χρόνια. Τραγική ειρωνεία: Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στην παραλία του Ξι τον Αύγουστο του 1999, λίγους μήνες πριν ξεκινήσω το μακρινό μου αυτοκαταστροφικό ταξίδι στον κόσμο των αναβολικών… Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να είμαστε συνομιλητές σε συνέδριο, όπου μιλήσαμε περί ανδροπαυσης. Εσείς ως σεξολόγος ψυχίατρος κι εγώ ως βιοπαθολογος. Θυμάμαι που ξεκίνησα την ομιλία μου λέγοντας αυτό που αναφέρατε στο βίντεο. Πως η συστηματική κατάχρηση μου κόστισε και κατέληξα στην ισόβια ορμονοθεραπεια.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα