Αρχική » Davit Modzmanashvili Ντοπαρισμένος με TURINABOL Χημικό γαϊδούρι το προτιμούν

Davit Modzmanashvili Ντοπαρισμένος με TURINABOL Χημικό γαϊδούρι το προτιμούν

by admin

Είχαμε γράψει εδώ Τελικά το Turinabol είναι ένα άξιο χημικό γαϊδούρι που σε βγάζει ασπροπρόσωπο στην κόντρα. δες εδώ Turinabol παραμένει ένα άξιο χημικό επίτευγμα

 

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) απέκλεισε τον Davit  λόγω παραβιάσεων του ντόπινγκ,  o Modzmanashvili ήταν κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στην ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ που το “κέρδισε” ενώ αγωνίζονταν για τη Γεωργία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Η ΔΟΕ με ανακοίνωση στις 17 Ιανουαρίου 2019, ανέφερε ότι η επανεξέταση των δειγμάτων που δόθηκαν κατά τη διάρκεια των Αγώνων από τον 32χρονο, ο οποίος έχει αγωνιστεί για το Ουζμπεκιστάν το 2017, βρέθηκε  θετικός στην απαγορευμένη ουσία χλωροδεϋδρομεθυλοτεστοστερόνη, γνωστή ως oral TURINABOL.

“Ο αθλητής Davit Modzmanashvili διαπιστώνεται ότι έχει διαπράξει παραβίαση κανόνα κατά της φαρμακοδιέγερσης σύμφωνα με τους Κανόνες  Anti-Doping της ΔΟΕ που ισχύουν για τους Αγώνες της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο το 2012  και έχει αποσύρει το μετάλλιο που αποκτήθηκε στο freestyle Wrestling των 120 κιλών ανδρών και διατάσσεται να το επιστρέψει”, ανέφερε η ΔΟΕ σε δήλωση .

[accordion title=”εδώ μια παλιότερη αναφορά για το Turinabol” close=”0″]Απογοητεύτηκα! Ένιωσα ντροπή, σε αυτό το επίπεδο! ντοπάρισμα με Turinabol και Στανοζολόλη –Winstrol; Είναι πίσω οι ειδικοί, οι γνώστες! …είναι πίσω οι μάσκες ..τι γίνεται εδώ; Γιατί το κάνατε αυτό; Εκπέσατε στα μάτια μου.. αυτά είναι για μυικά παιδαρέλια χωρίς προοπτική.

Τελικά το Dianabol με την σημερινή ονομασία Turinabol διατηρεί την αξία του! Είναι και αυτό, που έκανε την “βρώμικη δουλειά” αντίθετα με κάποιους υποψήφιους μυϊκούς τύπους, που τους “παίρνουν” τα λεφτά, λέγοντας τους, ότι θέλουν πιο πολλά, και ακριβά φάρμακα ..λυπάμαι!

Λοιπόν η λίστα.. Τι έπαιρναν οι Ντοπαρισμένοι που τιμωρήθηκαν

  • Καντζχιμουράτ Ακάεβ (RUS, 31 ετών), άρση βαρών χάλκινο στα 94 κιλά dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
  • Χασάν Μπαρόεφ (RUS, 33 ετών) αργύρο στην ελληνορωμαϊκή πάλη dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
  • Ναταλία Davydova (UCR, 31 ετών), άρση βαρών χάλκινο στα 69 κιλά dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol)
  • Χρυσοπηγή Δεβετζή (GRE, 41 ετών), το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα τριπλούν stanozolol.
  • Mariya Γκραμποβέτσκαγια (KAZ, 29 ετών), χάλκινο 75 κιλά dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol), Oxandrolone και stanozolol.
  • Ντμίτρι Λαπικόφ (RUS, 34 ετών), άρση βαρών 105 κιλά χάλκινο dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
  • Ασέτ Μαμπέτοφ (KAZ, 34 ετών), χάλκινο στην πάλη μετά από 84-96 κιλά stanozolol.
  • Ιρίνα Νεκράσοβα (KAZ, 28 ετών), ασημένιο στην άρση βαρών 63 κιλά για stanozolol.
  • Vitaliy Ραχίμοφ (AZE, 32 ετών), ασημένιο στην ελληνορωμαϊκή πάλη από dehydrochlormethyltestosterona 55-60 κιλά (Turinabol).
  • Denys Yurchenko (UCR, 38 ετών), χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
  • Ιρίνα Κούλεσα (ΒΙΕ, 30 ετών), τέταρτη στην άρση βαρών 75 κιλά dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
  • Maya Μανέζα (KAZ, 31 ετών), άρση βαρών 63 κιλά. Θα πρέπει να αγωνιστει στις 12 Αυγούστου 2008, αλλά δεν το έκανε για άγνωστους λόγους, σύμφωνα με τη ΔΟΕ. κύρωση αντιστοιχεί σε μια θετική χρηδη για stanozolol σε δείγμα που διατηρείται από τότε.
  • Vita Palamar (UCR, 39 ετών), το πέμπτος, άλμα σε ύψος pordehydrochlormethyltestosterona άλμα (Turinabol).
  • Νιζάμι Πασάγιεβ (AZE, 35), Πέμπτη θεση στην άρση βαρών 94 κιλά dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol), Oxandrolone και stanozolol.
  • Βλαντιμίρ Σεντώφ (KAZ, 28 ετών), τέταρτη θεση στην άρση βαρών 85 κιλά για stanozolol.
  • Έλενα Σλεσαρένκο (RUS, 34 ετών), τέταρτη στο άλμα εις ύψος με dehydrochlormethyltestosterona (Turinabol).
    [/accordion]

Στο πλαίσιο του προγράμματος επανελέγχου, το οποίο εφαρμόζεται από τον Διεθνή Οργανισμό για το ντόπινγκ , δείγματα από το Λονδίνο δοκιμάζονται με νέες επιστημονικές μεθόδους που μπορούν να ανιχνεύσουν ουσίες που οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ήταν σε θέση να βρουν.

Δείτε επίσης εδώ 

Δεν το θέλω ! ..Θα το Πιεις με το ζόρι !..
Το ζητά το κόμμα και το έθνος!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα