Αρχική » Bodybuilder Furious Pete θα αφαιρέσει τον όρχι για αρχή!

Bodybuilder Furious Pete θα αφαιρέσει τον όρχι για αρχή!

by admin

Όπως αναγράφεται  ο Peter Czerwinski  ή Furious Pete  bodybuilder και Youtuber γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1985 στο Τορόντο. Και οι δύο γονείς του είχαν προβλήματα υγείας.  Ως έφηβος, πάλεψε εναντίον της ανορεξίας  και νοσηλεύτηκε στο Τορόντο σε ένα Νοσοκομείο για άρρωστα παιδιά. Το Bodybuilding ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την βελτίωση του.

Ο Furious Pete ταυτόχρονα με το bodybuilding ανέπτυξε ένα παράξενο ακτιβισμό, διαγωνιζόταν σε προκλήσεις  φαγητού, όπου οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούσαν να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες τροφής σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ο Furious Pete  χλεύασε κάποια στιγμή  ένα σωματείο ακτιβιστών PeTA , έπειτα από διαμαρτυρίες της βίγκαν κοινότητας, απαντώντας με  βίντεο στο YouTube, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς για το όφελος που προέρχεται από μια δίαιτα vegan καθώς έλεγε πως οι άνθρωποι είναι παμφάγα όντα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”M957dACQyfU”]

Μια ταινία ντοκιμαντέρ  με τίτλο The Story of Furious Pete , που καταγράφει τη ζωή του, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καναδικού Διεθνούς Ντοκιμαντέρ Hot Docs  ο ίδιος προβάλλεται να καταναλώνει 20 κομμάτια μπέικον και 20 τεμάχια τυριού, δίπλα σε μια πιατέλα πατάτας πέντε λιβρών.

Τώρα μετά από την διάγνωση για καρκίνο των όρχεων, που κατάφερε να τον αντιμετωπίσει, στις 15 Ιανουαρίου 2019 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος των όρχεων επέστρεψε και θα αφαιρέσει τον δεύτερο όρχι.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα