Αρχική » Ποσοστατζήδες στα γυμναστήρια μας έπρηξαν τα Αρχ…δια

Ποσοστατζήδες στα γυμναστήρια μας έπρηξαν τα Αρχ…δια

by admin

Γυμναστήριο, θόρυβος, κόσμος πηγαινοέρχεται., ένα πλήθος που δεν βρίσκεται πάντα εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Άνθρωποι που εξασκούνται σε ηλεκτρικούς διαδρόμους, κάποιοι άλλοι σε σύγχρονα μηχανήματα που κατασκευάστηκαν για να προωθούν την ανάπτυξη των μυών. Φορτία σε μπάρες και αλτήρες για τους πιο σκληροπυρηνικούς, θόρυβος, δυνατή μουσική, εκεί μέσα κάποιος έχει λόγο για να δράσει, είναι  ο Ποσοστατζής !

Δεν φταίει αυτός ο πρωτεινάς τον έβαλε!

Μετά τους personal trainers, τις προπονήτριες με τα ασυναγώνιστα κολάν, τους δημοσιοσχεσίτες που είναι μάγειρες και όταν βαριούνται γίνονται προπονητές ή συμμετέχουν σε τηλεοπτικά show, το επάγγελμα του Ποσοστατζή παραμένει διαχρονικό. Κάποιοι όμως θέλουν να κάνουν προπόνηση χωρίς να τους τα πρήζουν.

Ποιος είναι;

Είναι ο οποιοσδήποτε! δύναται να είναι ένα τεμπελόσκυλο που κάποιος πρωτεινάς τον νουθετεί να κολάει σαν τσιμπούρι στους πελάτες του γυμναστηρίου προωθώντας τις πρωτεΐνες του πρωτεινά! ο οποίος τους έχει δώσει ποσοστά!

Είναι κάποιος που περήφανα προβάλει τους νεοαποκτηθέντες μυώνες του, ως εχέγγυο για να προωθήσει τις τροφές του πρωτεινά! ο οποίος του έχει πει: ψήστους να παίρνουν  τις δικές μου πρωτεΐνες και θα πάρεις ποσοστά!

Μπορεί να είναι και ένας ντίλερ που πουλάει πρωτεΐνες και χημικά βελτιωτικά για μεγαλύτερα ποσοστά!

Μπορεί να είναι ένας υπάλληλος που δουλεύει σε ένα πρωτεινομάγαζο και θέλει να βγάλει πιο πολλά!

Μπορεί να είναι ένας “αθλητής” που συμμετέχει σε διαγωνισμούς.

Νιώθεις πως στα έχουν πρήξει!

Η στόχευση  πανομοιότυπη, το μόνο που αλλάζει είναι το style. Κάποιοι είναι ευγενικοί διαθέτουν εντυπωσιακούς μυώνες, άλλοι είναι νταήδες έχουν μια εξωτερική αγριάδα, άλλοι είναι fitness , νεανίζουν με το μοδάτο style.

Όλοι αυτοί έχουν μια μοναδική ικανότητα να σε πρήζουν, ενώ δεν θέλεις να πάρεις πρωτεΐνες!

Στο επόμενο άρθρο τρόποι αντιμετώπισης του Ποσοστατζή! Τεχνικές επιβίωσης

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα