Αρχική » Πέταξε το Αίμα του ! ….ακραία πράξη από τον γιατρό bodybuilder

Πέταξε το Αίμα του ! ….ακραία πράξη από τον γιατρό bodybuilder

by admin

Ο Γιατρός –bodybuilder με φωτογραφίες, αποκαθηλώνει την χημική ακολουθία, που περήφανα έχει εγκαθιδρυθεί στις συνειδήσεις πολλών, ως μια εξαγνισμένη χημική ιεροτελεστία. Ναι! ο γιατρός Γιώργος Τουλιάτος κάνει ΑΦΑΙΜΑΞΗ ! θέτει τον εαυτό του ως ένα δεικνυομένο πειραματόζωο για τις ανάγκες της επιστήμης, και κυρίως για την ενημέρωση των οπαδών των μυών, που έχουν κάνει χρήση ισχυρών anabolic steroids! παρακάτω αναφέρει:

ΑΦΑΙΜΑΞΗ

Ως γνωστόν κάποια αναβολικά με υψηλό ανδρογονικό χαρακτήρα (φλουοξυμεστερόνη,τρενμπολόνη), ή συγκεκριμένα αναβολικά-ανδρογόνα που διεγείρουν την αιμοποίηση στο μυελό των οστών (μπολντενόνη,τεστοστερόνη, οξυμεθολόνη) έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν σημαντικά την ερυθροποίηση και να οδηγούν σε υπερ-ερυθραιμία. Το εν λόγω φαινόμενο διαγιγνώσκεται εργαστηριακά με μια γενική εξέταση αίματος, όπου η αιμοσφαιρίνη είναι >17 και ο αιματοκρίτης >50.

[quote]Η μόνη ενδεδειγμένη λύση αποτελεί η αφαίμαξη, όπου προκαλούμε μια τεχνητή αιμορραγία και κατόπιν το αίμα πετιέται[/quote]

Στην περίπτωση αυτή το ιξώδες του αίματος αυξάνει σημαντικά, γεγονός που προκαλεί φόρτο στον καρδιακό μυ και προδιαθέτει για αύξηση της αρτηριακής πίεσης, όπως και αυξάνειτο ρίσκο για αποφρακτικό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Χρήση σαλικυλικού οξέως και τακτή αιμοδοσία αποτελούν τα κύρια μέτρα. Όμως στην περίπτωση που η αιμοσφαιρίνη υπερβαίνει το 18 και ο αιματοκρίτης το 55, η αιμοδοσία δεν είναι χρήσιμη για το λήπτη, διότι το αυξημένο ιξώδες του δότη, θα του προκαλέσει κυκλοφορική συμφόρηση. Στην προκειμένη περίπτωση η μόνη ενδεδειγμένη λύση αποτελεί η αφαίμαξη, όπου προκαλούμε μια τεχνητή αιμορραγία και κατόπιν το αίμα πετιέται.

 


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα