Αρχική » Τουλιάτος θα μιλήσει σε συνέδριο για την Ψυχική Υγεία & στην Ιατρική Σχολή

Τουλιάτος θα μιλήσει σε συνέδριο για την Ψυχική Υγεία & στην Ιατρική Σχολή

by admin

Είναι μια αντιφατική προσωπικότητα, με πολυπληθείς οπαδούς, που τον ακολουθούν, αλλά και επικριτές που διαφωνούν μαζί του. Είναι o γιατρός – bodybuilder Γ. Τουλιάτος που “αναμιγνύεται” με την καθημερινή υποκουλτούρα αλλά και τον καθωσπρεπισμό των ιατρικών συνεδρίων. Στο πλαίσιο αυτό o γιατρός – bodybuilder δημοσιοποιεί :

Με ιδιαίτερη συγκίνηση μου κοινοποιήθηκε πως ορίστηκε διάλεξη μου στην ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η θεματολογία θα αφορά την προληπτική ιατρική στη φαρμακοδιέγερση, τους μυοσκελετικούς τραυματισμούς και τη χρήση συγκεκριμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Η ομιλία θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο της φυσιολογίας. Ευχαριστώ θερμά τους φοιτητές ιατρικής, Αλέξη Βαβλά και Νικόλαο Θεοδωράκη για την ευγενική τους μεσολάβηση. Όνειρο δικό μου καθώς και των εκδόσεων Αστάρτη,αποτελούσε η εισαγωγή του νέου μου συγγράμματος στα Α.Ε.Ι ως μάθημα κατ’ επιλογήν. Η γνώση είναι δύναμη!


ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 27-30/06/2019 

Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο καθηγητής ψυχιατρικής του ΑΠΘ,κ Κων/νος Φουντουκάκης με επέλεξε ως ομιλητή για το θέμα της ανδρόπαυσης. Το συνέδριο αφορά την ανδρική ψυχική υγεία και όπως είναι γνωστό η ορμονική αποκατάσταση (HRT),συμβάλλει σε αυτό. Το συμπόσιο θα λάβει χώρα στη χερσόνησο της Χαλκιδικής,περιοχή Καλλιθέα και θα είναι στα αγγλικά.

 6th International Congress on Neurobiology, Psychopharmacology and Treatment Guidance which will take place in Chalikidiki, Greece, on June 27-30, 2019.

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα