Αρχική » Big Ramy o αγαθός Ψαράς θα γίνει Μυώδες Μπουλντόκ; Τσαμπουκάς

Big Ramy o αγαθός Ψαράς θα γίνει Μυώδες Μπουλντόκ; Τσαμπουκάς

by admin

Θα τον κάνουν τον Αιγύπτιο να αλλάξει style; Τα τελευταία του μηνύματα αυτό δείχνουν. Τελικά δεν είναι μόνο η εκγύμναση, είναι ο τρόπος που σκέπτεσαι το style που υιοθετείς. Σήμερα τα ηρωικά μηνύματα πιάνουν τόπο, ξεσηκώνουν τους νεαρούς που είναι διατεθειμένοι να φωνάξουν, να παθιαστούν, ακόμη και σε ακραίες περιπτώσεις να σκυλοβριστούν με πάθος, εδώ το κάνουν μεγαλύτεροι άντρες, τρανταχτά  πρότυπα των μυών.

Ο αιγύπτιος έχει δοξαστεί στον κόσμο των πετρελαιοπηγών, να είναι καλά ο στοργικός πατέρας  bader boodai που του παρείχε βελτιωτικά, υγείες τροφές , προπονητές, γυμναστήριο , ανέσεις, και θετικά μωρά.  Μονο που έμεινε πίσω σε αυτό το επιδεκτικό style που πρόβαλε ο αλαζόνας Phil Heath, ο επιδεικτικός και προκλητικός, Shawn Rhoden

Τώρα ο αιγύπτιος έκανε μεταστροφή είναι υπό την σκέπη της βασίλισσας, ένα νέο εγγλέζικο μπουλντόκ, ένας επαναστάτης ιρλανδός, ένας πείσμων σκωτσέζος! Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ  ποζάροντας προβάλει την Boxing Day ονομασία που δίνεται στην 26η Δεκεμβρίου κάθε έτους, η οποία είναι επίσημη αργία στις Αγγλία και Ιρλανδία, αλλά και σε άλλες χώρες της Κοινοπολιτείας των Εθνών με κυρίως χριστιανικό πληθυσμό. Η ονομασία της ημέρας πηγάζει από το έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κατά τη Βικτωριανή περίοδο στην Αγγλία, όπου οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα προς τους μη έχοντες την επόμενη των Χριστουγέννων.

big_ramy

BOXING DAY SALE STARTS NOW ????

Όμως δεν έχουμε μόνο αυτά φαίνεται πως ο  γκουρού  προπονητής Neil “Yoda” Hill του έχει επιβάλει ένα μυϊκό μανιφέστο..πρέπει να χάσει βάρος, να κοπεί στα κιλά , αυτό αποδεικνύουν τα φωτογραφικά μηνύματα του αγαθού αιγύπτιου.

big_ramy

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα