Αρχική » Τουλιάτος απευθύνεται στους εχθρούς του…κάποια μέρα θα με χρειαστείτε!

Τουλιάτος απευθύνεται στους εχθρούς του…κάποια μέρα θα με χρειαστείτε!

by admin

Ο χώρος του bodybuilding & fitness είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, άνθρωποι δρουν και εξελίσσονται σε ένα κοινωνικό πλαίσιο που χαρακτηρίζεται και από ίντριγκες, πάθη, αντιζηλίες, συναισθήματα αντιπάθειας και συμπάθειας. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ αν και επιβάλει τους δικού της  όρους, δεν μπορεί να αποκλείσει την αμφίδρομη επικοινωνία ανθρώπων και ομάδων, που προβάλουν τις προτιμήσεις τους και τις αντιθέσεις τους.

Ο bodybuilder –γιατρός  Γιώργος Τουλιάτος με την ευκαιρία της νέας του συνεργασίας με την Athens Beverly Hills-Medical Group απευθύνεται σε μια μερίδα της ελληνικής bodybuilding & fitness κοινότητας,  δημοσιεύοντας  μια συνταγογράφηση που αφορά έναν ασθενή του, (κρυμμένο το ονοματεπώνυμο) που έχει σοβαρό ορμονικό πρόβλημα, λέγοντας..

Ως βιοπαθολόγος έχω την  αρμοδιότητα  να κάνω διάγνωση, να προτείνω θεραπεία και να συνταγογραφώ. Η ειδικότητα είναι κλινική δεδομένου της εξέτασης του ασθενούς, με λήψη ιστορικού και ανάγνωση εξετάσεων.
Δυστυχώς υπάρχει παραπληροφόρηση στους άσπονδους εχθρούς.

Τους ενημερώνω και καλή καρδιά.

Προσοχή με τα αναβολικά, κάποια μέρα θα με χρειαστείτε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ως βιοπαθολογος έχω την αρμοδιότητα να κάνω διάγνωση, να προτείνω θεραπεία και να συνταγογραφώ. Η ειδικότητα είναι κλινική δεδομένου της εξέτασης του ασθενούς, με λήψη ιστορικού και ανάγνωση εξετάσεων. Δυστυχώς υπάρχει παραπληροφόρηση στους άσπονδους εχθρούς. Τους ενημερώνω και καλή καρδιά. Προσοχή με τα αναβολικά, κάποια μέρα θα με χρειαστείτε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από το νέο έτος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα