Αρχική » Phil Heath είχε μεγάλη κοιλιά! ΤΩΡΑ οι επιπλοκές με τον ουλώδη ιστό

Phil Heath είχε μεγάλη κοιλιά! ΤΩΡΑ οι επιπλοκές με τον ουλώδη ιστό

by admin

Είναι ένα χημικό φρενοκομείο; δύναται να ρισκάρεις και τα σπλάχνα σου; Υπάρχει η περίπτωση οι εξωγενείς ορμόνες, η πίεση στο γυμναστήριο, και τα προϋπάρχων οργανικά προβλήματα να αποτελέσουν ένα θανατηφόρο οργανικό σενάριο;  Όπως γνωρίζουμε οι ορμόνες  και η πίεση από τους σπόνσορες δεν μεγαλώνει μόνο τους μυώνες, αλλά και τα σπλάχνα !

O Zack Khan είναι “μπασμένος” στα κόλπα, εδώ μιλά για τον Phil Heath, αναφέροντας  στο Muscular Development πως ο αμερικανός ήταν πιο βελτιωμένος στο Mr. Olympia 2018. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να του δώσει τον τίτλο. Ο  Zack Khan αξιολογεί τον Phil Heath ως έναν ολοκληρωμένο bodybuilder, έχοντας μία από τις καλύτερες πλάτες στην ιστορία του bodybuilding , όπου  συνήθως εκεί υπερτερεί παραδοσιακά στους διαγωνισμούς. Όμως το μόνο πράγμα που τον έκανε να χάσει  το 2018 ήταν το στομάχι του! [quote]Είτε το λέει είτε όχι, τον έχει επηρεάσει! Δηλώνει ο Zack Khan
[/quote]

Ο Zack Khan  μίλησε στο Muscular Development για τις χειρουργικές επεμβάσεις του Heath, λόγω της κήλης του που πραγματικά  τον επηρεάζει στον τρόπο που το σώμα του φαίνεται…

Ο  Zack Khan πιστεύει πως μετά τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις , «Μετεγχειρητική κήλη» ο αμερικανός δεν θα μπορέσει να επανέλθει! Διότι ο ουλώδης ιστός είναι πολύ μεγάλος! Δημιουργώντας ένα οργανικό αλλά και αντιαισθητικό φαινόμενο! Άραγε ο Phil Heath θα έχει μέλλον στο bodybuilding μετά τις χειρουργικές του επεμβάσεις; (Σημ: O oυλώδης ιστός ίσως σχηματιστεί μέσα στην κοιλιά σας προκαλώντας ιστούς και όργανα να κολλήσουν μεταξύ τους. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να φράξει το έντερο σε κάποιο σημείο)

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”iAthYM9f5PQ”]

«Μετεγχειρητική» ονομάζεται η κήλη που εμφανίζεται σε τομές από προηγούμενα χειρουργεία, συνήθως μετά από ανοικτές χειρουργικές επεμβάσεις. Μία μετεγχειρητική κήλη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος, χωρίς προτιμήσεις και εξαιρέσεις, εφόσον υπάρχει μετεγχειρητική τομή/ουλή. Αυτή είναι η βασική της διαφορά από τις κήλες (βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη κ.λπ.) οι οποίες εμφανίζονται σε περιοχές με εκ γενετής μειωμένη αντίσταση στην ενδοκοιλιακή πίεση.

Κάθε φορά που γίνεται μία τομή στο κοιλιακό τοίχωμα, δημιουργούνται οι συνθήκες για μια μετεγχειρητική κήλη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, ο ουλώδης ιστός που δημιουργείται ποτέ δεν έχει την ίδια ισχύ και αντοχή με τον φυσιολογικό ιστό. Εάν η πίεση μέσα στην κοιλιά αυξηθεί για οποιονδήποτε λόγο, ο ουλώδης ιστός «ξεχειλώνει» και δημιουργείται ένα άνοιγμα του στο κοιλιακό τοίχωμα. Με την πάροδο του χρόνου (μήνες ή χρόνια μετά το αρχικό χειρουργείο), δημιουργείται μία κήλη μέσα στην οποία προ πίπτουν τα γειτονικά κοιλιακά σπλάχνα.

δείτε επίσης εδώ 

Zack King Khan του τα κάναν
Τσουρέκια!..Προπόνηση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα