Αρχική » Dorian Yates Θα έτρωγα και σκατά σκύλου!

Dorian Yates Θα έτρωγα και σκατά σκύλου!

by admin

Είναι μια Μυϊκή Φόρμουλα 1 που συμπεριλαμβάνει τα πάντα, αίμα, ιδρώτα, ντόπα, ματαιοδοξία, ανταγωνισμό, τα όποια ιδεώδη δύναται να εξυπηρετήσουν τον εξωραϊσμό αυτής της κουλτούρας, που είναι αδυσώπητα ανταγωνιστική. Όμως τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει ευτελιστεί , με προπονητές που λένε μαλακίες! το δηλώνει ο Dorian, αλλά και πολλούς που πάνε στο γυμναστήριο μόνο για το πρήξιμο!

Θα έτρωγα και σκατά σκύλου

Το δηλώνει ο πολυνίκης Dorian Yates στον Dave Palumbo (λίγες ημέρες πριν  εισαχθεί στο νοσοκομείο) . Θα έτρωγα και σκατά σκύλου ! (0:41 δευτερόλεπτο) με αυτή την δήλωση ο Yates θέλησε να υπενθυμίσει την αποφασιστικότητα που τον διέκρινε ως επαγγελματία bodybuilder (0:30)

Ενδιαφέρον έχει η άποψη του για την προπόνηση στην μηχανή 1:21 λεπτό, pullover machine όπου εξηγεί πως είναι μια πολύ καλή μηχανή εξάσκησης διότι καλύπτει όλο το εύρος της κίνησης. Στις 180 μοίρες. Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά του, στο 7:10 για τον Lee Haney τον Rich Gaspari που γυμναζόταν 6 φόρες την εβδομάδα, εκγυμνάζοντας , δυο φορές την κάθε μυϊκή ομάδα , υπονοώντας που δεν έδιναν το απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης στο σώμα. Αργότερα αυτό άλλαξε και οι διαπλάσεις των bodybuilders έγιναν πιο εντυπωσιακές.

Ο YATES κάνει μια σύγκριση, με τις δεκαετίες του 80 και 90 με το σήμερα (8:01)  όπου πολλοί απλά πηγαίνουν στο γυμναστήριο, και γυμνάζονται τυποποιημένα (8:16) o ίδιος βλέπει ανθρώπους που θεωρούν που η προπόνηση είναι δευτερευούσης σημασίας. Κάνουν λίγα σετ για να πρηστούν άλλα κοιτούν άλλου δεν είναι εστιασμένοι σε αυτό που κάνουν.

ΝΑΙ λέει για προπονητές που  θέλουν μόνο να βγάλουν χρήμα! (8:55) και δίνουν μαλακισμένες συμβουλές. Τι έχουν κάνει αυτοί οι προπονητές διερωτάται ο Yates!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα