Αρχική » Bodybuilder Panagiotis Milas ο Ελληνας Rich  Piana;

Bodybuilder Panagiotis Milas ο Ελληνας Rich  Piana;

by admin

Πολλοί θα σκεφτούν o Panagiotis Milas δεν έχει τον μυϊκό όγκο του εκλιπόντα Rich  Piana, δεν έχει τα πλούτη του, δεν είναι ουσιαστικά ένας αγωνιστικός bodybuilder. Όμως από την άλλη πλευρά πολλοί θα κάνουν μια δεύτερη σκέψη, ζει και κινείται στα όρια, απολαμβάνει έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής που συγκρούεται με τα καθιερωμένα.
Επενδύει και στην μυϊκή κουλτούρα, ως  ένας άντρας bodybuilder  που δηλώνει δημόσια τους τρόπους του, δεν κρύβεται πίσω από την καμουφλαρισμένη εικόνα ενός αρεστού ιδεώδους.

Ο Milas είναι cool, ζει σε ένα λιτό σπίτι, μαζί με τους τετράποδους φίλους του, έχοντας υποκαταστήσει τους δίποδους φίλους, (πολλοί θα συμφωνήσουν με αυτό) έχοντας  ως όντα μια άδολη ανταπόκριση, αντίθετα με τους ανθρώπους που όσα και να τους δώσεις  θα αναζητήσουν το κάτι περισσότερο…

Ο Milas κατά καιρούς ενθουσιάζει τους οπαδούς του, δεν υποκρίνεται, και αυτό φαίνεται να αρέσει σε ένα ποικιλόμορφο κοινό που συμπεριλαμβάνει, ζωόφιλους, μηχανόβιους αλλά και οπαδούς της μυϊκής κουλτούρας.  Εμφανισιακά το life style που υιοθέτησε προβάλει και τον ανεξάρτητο τρόπο του σκέπτεσαι, χωρίς να προσομοιάζει με έναν αντιδραστικό τρόπο ζωής , αλλά περισσότερο ως μια επιλογή ζωής σε ένα αστικό περιβάλλον.

Ωθεί τον εαυτό του στα όρια
με τη μηχανή θηρίο

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”meaZiNMVfxI”]

Ο ίδιος δηλώνει.. Όλοι κρύβουμε έναν Σούπερ Ήρωα μέσα μας… αλλά και ένα παιδί! Στην έκθεση Athenscon 2018 είχαμε όλοι μας την ευκαιρία να τα βγάλουμε και τα 2 στην επιφάνεια και να φτιάξουμε ένα μαγικό κόσμο, που για όσο είσαι εκεί, είναι πραγματικά απόδραση από την πραγματικότητα.

Κόσμος ντυμένος με τις αμφιέσεις από αγαπημένους τους ήρωες κόμικ, χαρακτήρες παιχνιδιών, ταινίες και ότι μπορεί να βάλει ο νους. Κανείς δεν σε κοιτάει στραβά ή παράξενα, κάθε άλλο, όλοι χαμογελούν και σκορπάει θετική ενέργεια!! Ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για μια ακόμη φορά για την αγάπη που μου δείξατε. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα σε όλα τα παιδιά που ντύθηκαν και συνέβαλαν στην μαγική ατμόσφαιρα αυτή.


δείτε επίσης εδώ 

Ελληνας bodybuilder ομολογεί δημόσια:
«παίρνω τον κώλο μου από φάρμακα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα