Αρχική » Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Arnold Classic 2019

Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Arnold Classic 2019

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε ο William  Bonac, ο οποίος κατέκτησε  το Arnold Classic 2018 (η μεγαλύτερη νίκη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας), και δύο πρώην πρωταθλητές  του Arnold Classic ο νικητής του 2017 Cedric McMillan και ο πρωταθλητής του 2007  Victor Martinez μαζί με άλλους  13 επαγγελματιες  bodybuilders (προκρίσεις) θα  λάβουν μέρος  στη σκηνή στο Columbus, Ohio στο Arnold Classic, όπου ο κύριος διαγωνισμός bodybluding επαγγελματιών ανδρών γιορτάζει την 31η χρονιά του, το 2019.

Άξια αναφοράς είναι η συμμετοχή του Brandon Curry, ο οποίος κατέκτησε  το Arnold Classic South America το 2013, και το Arnold Classic Australia το 2017, ο Roelly Winklaar, νικητής του Arnold Classic Australia 2018, θα διεκδικήσουν επίσης τον τίτλο.

Η Whitney Jones, που ξεπέρασε τους τραυματισμούς από το τραύμα στον αυχένα και το γόνατο είχε κατακτήσει το τίτλο  της  Fitness International για πρώτη φορά το 2018, τώρα είναι πίσω για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Θα αμφισβητηθεί από την Kate Errington, δεύτερη στο Columbus το 2018, την  Ryall Graber και την Myriam Capes, τρίτη στο Fitness Olympia το 2018.

 

 

Μια νέα πρωταθλήτρια θα στεφθεί ως Figure International καθώς η πρωταθλήτρια του 2018 Candice Lewis-Carter έχει αποσυρθεί. Η Cydney Gillon, δυο φορές πρωταθλήτρια στο Olympia, η οποία ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση  στο Columbus το 2017 και το 2018, ψάχνει για την πρωτιά του International Figure crown. Η Nadia Wyatt,  που διαγωνίστηκε στο Olympia, το 2018, η Bojana Vasilijevic και η Jessica Reyes Padilla είναι επίσης μεταξύ των 14 υποψηφίων.

Θα υπάρξει επίσης μια νέα πρωταθλήτρια ως Bikini International, καθώς η νικήτρια του 2017 και 2018 Angelica Teixeira δεν θα ανταγωνιστεί. Οι διεκδικήτριες  του τίτλου το 2018 –  είναι οι επιλαχόντες,  Janet Layug, η δύο φορές πρωταθλήτρια Bikini International Ashley Kaltwasser και η Lauralie Chapados, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Bikini Olympia, και οι τέσσερις ανήκουν στην  IFBB Pro League και διακρίθηκαν το 2018.

Ο τρεις φορές διεκδικητής του  Arnold Classic Pro στην αναπηρική καρέκλα Harold “King Kong” Kelley θα προσπαθήσει να το κάνει τέταρτη φορά  στη σειρά.

Η  κατηγορία Arnold Classic Physique, η Arnold Men’s Physique και η Women’s Physique International θα διοργανώσουν διαγωνισμούς ανοιχτούς σε οποιονδήποτε αθλητή της IFBB Pro League, ο οποίος κατετάγη στις 5 πρώτες θέσεις σε έναν διαγωνισμό pro τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι κατηγορίες  Arnold Classic Physique, Fitness International , International Figure και η International Physique Women θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019. ενώ το Arnold Classic, Arnold Men’s Physique και Bikini International θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 με τους τελικούς να διεξαχθούν στο Battelle Grand. Το Arnold Classic Pro Wheelchair θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Battelle Grand.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα