Αρχική » 15χρονος έχασε το πόδι του από ενέσεις Winstrol

15χρονος έχασε το πόδι του από ενέσεις Winstrol

by admin

Πολλοί προπονητές πειραματίζονται με τους αθλητές τους, τώρα σε όλα τα αθλήματα εκδηλώνεται το χημικό φαινόμενο – τάση, όπου οι εκχύσεις φαρμάκων γίνονται κανόνας, και κανείς  δεν προσμετρά ηλικίες και δοσολογίες, αρκεί μαζί με τον αθλητή να διακριθεί και ο προπονητής.

Η Είδηση: Ένα αγόρι ο Misael Perez που ονειρευόταν να γίνει αστέρι του μπέιζμπολ κατέστρεψε τις ελπίδες του αφού ο προπονητής του φέρεται ότι τον “έκαψε” με το φάρμακο Stanozolol που οδήγησε στο ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο Misael Perez, ο οποίος ζει στη Δομινικανή Δημοκρατία, δήλωσε ότι του δόθηκαν πολλαπλές δοσολογίες του στεροειδούς (έλαβε τέσσερις ενέσεις) που εφαρμόζεται συνήθως στα άλογα από τον προπονητή  του Danielo ‘Salome’ Rodriguez.

Ο  15χρονος Misael Perez έψαχνε να γίνει ο επόμενος νεαρός  που επιδίωκε να υπογράψει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με μια ομάδα Μπέιζμπολ  της Major League στη Δομινικανή Δημοκρατία.  Όμως το όνειρο του 15χρονου διακόπηκε σύντομα από τον προπονητή του, ο Danielo ‘Salome’ Rodriguez, του διοχέτευσε στανοζολόλη μια ουσία  που ως  γνωστό βοηθά τον χρόνο αποκατάστασης των αλόγων – αναπτύσσει μυϊκή μάζα και αυξάνει την αντοχή. Ο Perez υπέστη πολλαπλές επεμβάσεις  για περισσότερο από τέσσερις μήνες, αλλά το δεξί του πόδι έχει ήδη ακρωτηριαστεί.

Ο προπονητής Rodriguez  με τον 15χρονο Misael Perez

Ο προπονητής Rodriguez  έχει διοργανώσει ένα camp  το οποίο αναζητά ταλέντα για να  τα φέρει στις ομάδες MLB στις ΗΠΑ πριν από την διεθνή περίοδο υπογραφής του Ιουλίου 2019.  Όποιος νεαρός  κατάφερνε να διακριθεί θα πλήρωνε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό τον προπονητή -γκουρού.

Τα media  αναφέρoυν  ότι ο προπονητής  Rodriguez δεν έλαβε ποτέ άδεια από τους γονείς του Perez για να ενεθεί  με κάθε είδους φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση. Το Stanozolol είναι ένα στεροειδές που είναι γνωστό διότι δομεί μυϊκή μάζα και αυξάνει την αντοχή του αλόγου.

«Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι ο προπονητής , χωρίς την εξουσιοδότησή μου, του έδωσε μια ένεση που ονομάζεται  Winstrol (Stanozolol), την οποία δίνουν στα άλογα», είπε ο Perez Porciano, πατέρας του  15χρονου.

«Εργάστηκε στο κέντρο υγείας. Δεν έπρεπε να του έδινε αυτή την ένεση. Ο γιος μου δεν είναι άλογο »

Perez Porciano πατέρας του  15χρονου 

Τώρα ο Perez Porciano πατέρας του  15χρονου ζητά από τις  αρχές να παρέμβουν για να σταματήσουν τον Rodriguez να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές άλλων παιδιών.  Ο Perez Porciano είπε επίσης ότι ο συμπαίκτης του γιου του πέρασε επίσης τέσσερις ημέρες νοσηλευόμενος στο ίδιο νοσοκομείο αφού ο προπονητής του μπέιζμπολ έδωσε και σε άλλο έφηβο το στεροειδές.

Ο Perez Porciano κατηγόρησε τον Rodriguez ότι ψάχνει για οποιαδήποτε ευκαιρία  που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα οικονομικά απροσδόκητο αποτέλεσμα  χωρίς να έχει  καμία τύψη για την υγεία των παιδιών που έκαναν ένεση.«Η δικαιοσύνη πρέπει να επιδοθεί. Δεν ζήτω χρήματα (αποζημίωση) σε αυτή μου την προσπάθεια»

«Δεν θέλω να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό με τα άλλα παιδιά επειδή δεν είναι γιατρός ούτε είναι εξουσιοδοτημένος να δίνει ενέσεις σε οποιοδήποτε άλλο παιδί» είπε.

δείτε επίσης εδώ 

28χρονος Bodybuilder κινδυνεύει
να χάσει το πόδι του διότι
«Χτυπούσε ενέσεις» φιλαράκι
του «γιατρού» Tony Huge

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα