Αρχική » Bodybuilder Isaac Qavidel διαγνώστηκε με Καρκίνο! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Bodybuilder Isaac Qavidel διαγνώστηκε με Καρκίνο! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

by admin

Τα δίνουν όλα και μετά δεν έχουν χρήματα για τα νοσοκομεία! o Bodybuilder Isaac Qavidel διαγνώστηκε με καρκίνο! Sarcoma Cancer Οι γιατροί βρήκαν τον όγκο στον εγκέφαλό  και προέβησαν σε άμεση χειρουργική επέμβαση. Όμως  ο Isaac Qavidel  (Ήταν ένας από τους συμμετέχοντες του  Toronto pro show 2018) .θα χρειαστεί τρεις ακόμα χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπίσει τον όγκο στον εγκέφαλο. Ο Isaac Qavidel προφανώς δεν έχει καμία ασφάλιση υγείας και θα χρειαστεί χρήματα και υποστήριξη για να προχωρήσει στις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις για να σώσει τη ζωή του.

Sarcoma Cancer Τα σαρκώματα είναι διαφορετικά από τα πιο κοινά καρκινώματα επειδή συνήθως βρίσκονταιι σε ένα διαφορετικό είδος ιστού. Σαρκώματα αναπτύσσονται σε συνδετικό ιστό – κύτταρα που συνδέονται ή υποστηρίζουν άλλα είδη ιστού στο σώμα σας. Αυτοί οι όγκοι είναι πιο συχνοί στα οστά, στους μύες, στους τένοντες, στους χόνδρους, στα νεύρα, στο λίπος, και τα αιμοφόρα αγγεία των χεριών και των ποδιών.

 Όπως δημοσιεύτηκε… Ο Isaac Qavidel είναι ένας από τους καλούς αθλητές στο Ιράν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Ιράν βοήθησε πάντα τους φτωχούς και δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες φιλανθρωπικές εκστρατείες. Σήμερα ζει στον Καναδά και προσπαθεί να αποκτήσει την υπηκοότητα  αυτής της χώρας. Ωστόσο, λόγω ορισμένων δυσκολιών στη γραφειοκρατία, δεν κατάφερε να την λάβει ακόμη. Για το λόγο αυτό, δεν καλύπτεται από την ασφάλιση υγείας του Καναδά.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα