Αρχική » Μείωση Λίπους! προτάσεις από τον bodybuilder γιατρό Γιώργο Τουλιάτο

Μείωση Λίπους! προτάσεις από τον bodybuilder γιατρό Γιώργο Τουλιάτο

by admin

Ο αντικομφορμιστής bodybuilder γιατρός Γιώργος Τουλιάτος  έχει εγκαινιάσει μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους οπαδούς του. ΝΑΙ! στο εξωτερικό περιβάλλον στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής καθημερινότητας, χωρίς τα make up των ελληνικών studios.

Παρακάτω όσα ανέφερε ο bodybuilder γιατρός διαχωρισμένα σε clips λίγων δευτερολέπτων για να γίνουν κατανοητά.

Εισαγωγή στη βητα οξείδωση και η χρήση της καρνιτίνης

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”R6uGxUmAhlQ”]


Α) Εδώ μιλά για τον ρυθμό της αεροβικής δραστηριότητας  όπου όσο πιο χαμηλός είναι, περίπου 50% με 60% της μεγίστης καρδιακής συχνότητας ή της μεγίστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2max) τόσο πιο πολύ ενεργειακά ξοδεύουμε αποθέματα λιπώδους ιστού..και αυτό είναι πιο εφικτό το πρωί, όπου τα ενεργειακά αποθέματα του γλυκογόνου είναι χαμηλά!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”PL8qm6A5oAA”]


Β) Εδώ μιλά για τους διατροφικούς συνδυασμούς που βοηθούν στην  επιτάχυνση της β-οξείδωσης των λιπαρών οξέων, όπου προτείνει τον συνδυασμό ασπιρίνης  – καφεΐνης ή και εφεδρίνης που λειτουργούν συμπαθομιμητικά  (σημ : την εφεδρινη την χορηγούμαι και στην αλλεργική ρινίτιδα)

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”TWwclfmJ6iE”]


Γ) Εδώ μιλά για τα στάδια όπου χάνουμε λίπος! Βραδινό χωρίς υδατάνθρακα, Αφύπνιση το πρωί νηστικοί, όπου συνδυάζουμε καφέ με ασπιρίνη και καρνιτίνη με συνδυασμό 60% έντασης χαμηλή αεροβική δραστηριότητα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”a2J-5DCSWtU”]


Δ) Εδώ μιλά για την προστασία του μυϊκού συστήματος από τον καταβολισμό στην προσπάθεια μας να χάσουμε λίπος

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2-EAwooxIXs”]

Σημ: o bodybuilder γιατρός  αναφέρει πως προτείνει και Σαλβουταμόλη, εισπνεόμενη (προτείνεται για το άσθμα) ή σιρόπι κλενβουτερόλης προτείνοντας τα φάρμακα στο φαρμακείο που δεν χρειάζονται συνταγή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει όχι φυσικά να πάρεις όλο το μπουκάλι ή να αδειάσεις όλο το σπρέι! Χρήση μικρών δόσεων και σε καμία περίπτωση χάπι  κλενβουτερόλης, όπως αναφέρει προτείνει φάρμακα ΕΟΦ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα