Αρχική » Phil Heath Μυϊκό Αγγελούδι! τα είπε όλα συμπαθεί τον Kai Greene αλλά θα πέσει και πείνα στους bodybuilders

Phil Heath Μυϊκό Αγγελούδι! τα είπε όλα συμπαθεί τον Kai Greene αλλά θα πέσει και πείνα στους bodybuilders

by admin

Τι μεταστροφή τέρμα οι εγωισμοί! Είναι ξεκάθαρο ο Phil Heath προσπάθησε να αποκαταστήσει την εικόνα του, μετά την νέα του εγχείρηση (η δεύτερη σε ένα χρόνο στην κοιλιά) η προσπάθεια έγινε στον ιστότοπο του Muscular Development, με μια συνέντευξη που διήρκεσε αρκετά, και όπου ο 7 φορές Mr. Olympia ανέφερε πως είναι σε στάδιο αποκατάστασης, όπου δεν γυμνάζεται στο γυμναστήριο με βάρη απλά κάνει μόνο αεροβίωση. στο 1:14:42 τον ρωτούν εάν πονά το στομάχι του και δεν επιστρέφει στις προπονήσεις… ο  Heath είπε πως αισθάνεται μια δυσφορία αλλά παράλληλα προσπαθεί να βελτιώσει τον πυρήνα του(κέντρο του σώματος)

Τώρα αν και έχει την άδεια του γιατρού για να αρχίσει σταδιακά τις προπονήσεις ο Heath προτιμά να επανέλθει σιγά- σιγά δαπανώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι του με την αρραβωνιαστικιά του και τα σκυλιά του! Τώρα ο Heath επικροτεί έναν πιο φυσιολογικό τρόπο ζωής ..αυτό αναφέρει, επίσης χαρακτηριστικό είναι το γεγονός όπου αναφέρει πως θα “πέσει πείνα κατά κάποιον τρόπο” διότι πολλοί επαγγελματίες bodybuilders δυσκολεύονται να υπογράψουν συμβόλαια,  οι εταιρείες προτιμούν να μοιράζουν λιγότερα χρήματα σε περισσότερους promoters που κάνουν καριέρα στο διαδίκτυο απ ότι στους bodybuilders! 

Ακόμη δηλώνει κάτι που δεν το έκανε όταν νικούσε…αναφέρει πως θέλει να συνεργαστεί με τον καλό άνθρωπο Kai Greene !

εδώ ολόκληρη η συνέντευξη 



Παρακάτω ορισμένα από τα ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης  


εδώ μιλά για την πείνα που θα πέσει!

Phil Heath: “Why supplement companies
stopped paying pro bodybuilders huge contracts”


εδώ μιλά για την επιστροφή του ..το 2019

Phil Heath: “Will I do the 2019 Mr. Olympia?


εδώ αναφέρει πως θέλει να συνεργαστεί με τον καλό άνθρωπο Kai Greene !

Phil Heath: “I’d love to collaborate with Kai Greene”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα