Αρχική » ΚΥΠΡΟΣ: «Χάνουμε πελάτες επειδή δεν τους χορηγούμε αναβολικά»

ΚΥΠΡΟΣ: «Χάνουμε πελάτες επειδή δεν τους χορηγούμε αναβολικά»

by admin

Στην Κύπρο υπάρχει ζήτημα διότι όπως δημοσιεύτηκε από το offsite.com.cy γυμναστές που τηρούν την δεοντολογία, χάνουν πελάτες επειδή αρνούνται να χορηγήσουν αναβολικά σε πελάτες τους, που το ζητούν επίμονα! συγκεκριμένα αναφέρεται

Μαρτυρίες γυμναστών στην Offsite για το τεράστιο ζήτημα των αναβολικών.
Στο βωμό του εύκολου, του γρήγορου, του δυνατού…Του προτύπου που αναπαράγει μια κοινωνία ή κάποια trends, τα οποία αν δεν ακολουθήσεις, ενδεχομένως να κινδυνεύεις ή να νομίζεις ότι κινδυνεύεις να μείνεις στο περιθώριο.

Έτσι και με τα αναβολικά στην Κύπρο, η χρήση των οποίων χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Σε μια κοινωνία όπου ο χρόνος τρέχει, οι εικόνες αλλάζουν με τα δευτερόλεπτα, όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα, ο ναρκισισμός φαίνεται να υπερτερεί της λογικής.

Μαρτυρίες από γυμναστές κάνουν λόγο για αρκετά νεαρά άτομα τα οποία στην προσπάθειά τους να δείχνουν γυμνασμένα και να νιώθουν αρεστά, κάνουν χρήση αναβολικών ουσιών, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να δημιουργούνται προβλήματα υγείας.[quote]Σε αρκετές περιπτώσεις γυμναστές που τηρούν την δεοντολογία, χάνουν πελάτες επειδή αρνούνται να χορηγήσουν αναβολικά σε πελάτες τους, που το ζητούν επίμονα[/quote]

«Χάνουμε πελάτες»

Η Offsite σε επικοινωνία που είχε με επαγγελματίες γυμναστές, ένας εκ των οποίων με παρουσία πέραν των 30 χρόνων στο χώρο, κατέγραψε τις δικές τους εμπειρίες σε σχέση με αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα.

Τελικό και ουσιαστικό συμπέρασμα;

“Σε αρκετές περιπτώσεις γυμναστές που τηρούν την δεοντολογία, χάνουν πελάτες επειδή αρνούνται να χορηγήσουν αναβολικά σε πελάτες τους, που το ζητούν επίμονα”.

Η απόφαση αυτή σε αρκετές περιπτώσεις έχει ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να χάσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι επιλέγουν γυμναστήρια τα οποία δεν φέρουν αντίρρηση στο να χορηγήσουν αναβολικές ουσίες ευκολότερα.

Συγκεκριμένη μαρτυρία μάλιστα, αναφέρει ότι τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια η χρήση αναβολικών ουσιών έχει αυξηθεί τρομερά, με χρήστες κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας. Επεσήμανε άλλωστε, πως η επιμονή τους αλλά και η ανυπομονησία τους ταυτόχρονα ,να φτιάξουν ένα γυμνασμένο κορμί, τους οδηγεί στην κατάχρηση αναβολικών ουσιών με όσους κινδύνους κι αν συνεπάγεται αυτό, καθώς τα αναβολικά είναι όλα τοξικά για το σώμα.

Πόσο εύκολο είναι βρει κανείς αναβολικά στην Κύπρο; 

Σύμφωνα με τον γυμναστή, η εξεύρεση αναβολικών είναι αρκετά εύκολη στην Κύπρο, αφού αρκετοί πουλούν ακόμη και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να τους επηρεάζει ο νόμος. Στο μεταξύ, στην Κύπρο και σε πολλές άλλες χώρες, η χρήση ή κατοχή αναβολικών ουσιών αποτελεί ποινικό αδίκημα το οποίο τιμωρείται με πρόστιμο ή ακόμη και με ποινή φυλάκισης.
περισσότερα εδώ www.offsite.com.cy

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα