Αρχική » Bradley Martin πουλάει Μούρη με Ψεύτικα κιλά;

Bradley Martin πουλάει Μούρη με Ψεύτικα κιλά;

by admin

Τα social media αποτελούν την σύγχρονη προτεραιότητα για πολλές διάσημες προσωπικότητες, bodybuilders, weightlifters, personal trainers, fitness guru.

Στο παιχνίδι των εντυπώσεων συμβάλουν τα χημικά βελτιωτικά, τα ποζαρίσματα στο instagram, αλλά και τα στημένα videos με απίθανες –δυναμικές προπονήσεις.

Τώρα ένα νέο προπονητικό εφέ έχει στόχο να εντυπωσιάσει τους οπαδούς..είναι τα ψεύτικα κιλά, τα οποία ανασηκώνουν διάσημα είδωλα της μυϊκότητας. Μετά τον Brad Castleberry σειρά έχει ο γόης των γυναικών (συχνά γυμνάζεται μαζί τους) είναι ο Bradley Martin που συχνά εντυπωσιάζει με τα δυναμικά και πολλές φορές εκρηκτικά του videos.

Χρησιμοποίησε ψεύτικα βάρη; ψεύτικες ασκήσεις;

Σε προσπάθεια του ο Bradley Martin φαίνεται να ανυψώνει ταυτόχρονα δυο μπάρες με φορτία, μόνο που αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά το clip του Martin, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δίσκοι έχουν δύο διαφορετικές αποχρώσεις! Όπως επισημαίνεται ο εμπνευστής του video δημιούργησε μια οπτική ψευδαίσθηση που οι περισσότεροι δεν θα την προσέξουν. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και σε μια άλλη προσπάθεια, όπου ο Bradley Martin φαινόταν να κρεμιέται στον αέρα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”y3kqHfPRzq8″]


Δείτε επίσης εδώ 

Ανυψώνουν ψεύτικα κιλά
για να σε εντυπωσιάσουν!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα