Αρχική » Βασιλική Αγιαννοπούλου βελτιωμένη – photos

Βασιλική Αγιαννοπούλου βελτιωμένη – photos

by admin

Βελτιωμένη η Βασιλική Αγιαννοπούλου (αργυρό μετάλλιο)  στην κατηγορία  40-49 Masters Body Fitness του Παγκοσμίου Κυπέλλου της IFBB που διεξήχθη στην Ρουμανία.
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η όποια βελτίωση επήλθε στην κατηγορία 40-49 Masters όπου δεν έχουμε να κάνουμε με μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες, που σύμφωνα με τον βιολογικό παράγοντα είναι πιο εύκολη η μυϊκή πρόοδος. Τα σημεία που φάνηκαν ιδιαίτερα ήταν τα κάτω άκρα της,  με ευδιάκριτο τον μυϊκό διαχωρισμό στην μπροστινή πόζα όπου διακρινόταν ο ορθός μηριαίος μυς.

Ο Έξω πλατύς είναι σχετικά ανεπτυγμένος και της έδινε υπεροχή στην πλαϊνή πόζα,  αποδίδοντας καμπυλότητα στο πόδι, αριστερά και δεξιά στις πλαϊνές πόζες. Επίσης ο ίδιος μυς τόνιζε το σχήμα της και στην πίσω πόζα δίνοντας την αίσθηση της καμπύλης στο πλάι.

Αρκετά καλή στο άνω και μεσαίο τμήμα της πλάτης, όπου οι τραπεζοειδής ξεχώριζαν μέση και κάτω μοίρα. Καλή ανάπτυξη στους δελτοειδής στην μέση μοίρα, όπως και ευδιάκριτη η πρόσθια – οπίσθια μοίρα των δελτοειδών.

Σε παρελθόντα χρόνο η ίδια είχε κάνει ανάρτηση για τους γλουτιαίους μύες, όπου δήλωνε πως βελτιώθηκαν, οι τωρινές φωτογραφίες αποδεικνύουν πως έχει υπάρξει βελτίωση στον μέγα και μέσο γλουτιαίο μυ. Καλή δουλεία στους πλευρικούς μύες. και στον έσω λοξό κοιλιακό, πάραυτα χρειάζεται δουλειά ο πυρήνας συνολικά, (και οι εγκάρσιοι )περισσότερο οι κοιλιακοί σε στάση που δεν ζητείται να αναδειχτούν αλλά πρέπει να φαίνονται ώστε να δέσουν με το υπόλοιπο μυϊκό σύνολο.

[pp_gallery gallery_id=”55520″ width=”200″ height=”200″]

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα