Αρχική » Ασραφ Αλλαντίν 22 ετών: Πολλοί με ρωτάνε τι έχω πάρει!

Ασραφ Αλλαντίν 22 ετών: Πολλοί με ρωτάνε τι έχω πάρει!

by admin

Ηχηρές δηλώσεις που θα ζητηθούν από τον αθλητή της FleXeat, τον νεαρό bodybuilder  Ασραφ Αλλαντίν που σε κάθε ανάρτηση του έχει την επιδοκιμασία των οπαδών του. Συγκεκριμένα δηλώνει:

Πολλοί με ρωτάνε τι έχω πάρει και τι έχω κάνει για να γίνω έτσι και είμαι μόλις 22 ετών..
Η απάντηση μου είναι πώς Όταν υπάρχει θέληση και πίστη μέσα μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα…
Θέλω να πω ότι μέσα σε 3 χρόνια δεν έχω χάσει ούτε ένα γεύμα καταναλώνοντας σε καθημερινή βάση 5-6 γεύματα, δεν έχω χάσει προπόνηση είτε κάτι λέγεται Πάσχα, Χριστούγεννα η διακοπές καλοκαιριού…
Πολλοί πιστεύουν πως είμαι από μια πλούσια οικογένεια και πως τα έχω όλα έτοιμα, λάθος είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά κάνει οικονομία για να πετύχει τούς στόχους του γιατί το άθλημα που κάνουμε θέλει χρήμα ..δεν έχω πάει ποτέ διακοπές και πολλα αλλα,η αλήθεια είναι πως έχω απομακρυνθεί πολύ από τούς φίλους μου Διότι πριν την βόλτα και το καφέ έχω προτεραιότητα το bodybuilding γιατί αυτό αγαπώ και όταν αγαπάς κάτι τα δίνεις όλα και κάνεις πολλές θυσίες.!
Μετά την επιτυχία και την προετοιμασία προσπαθώ να δώσω σε όλους το χρόνο τους!!
Ίσος στο μέλλον οικονομίσω 

επισης σε άλλες του δηλώσεις αναφέρει:

Αν θες να είσαι στην κορυφή, πρέπει να αντέχεις την πίεση!
Την πίεση από στόχους, από προβλήματα, από κριτικές, από δυσαρέσκειες, από υπονομεύσεις, από απαιτήσεις, απ’τους ζηλόφθονους γύρω σου…!!

[quote]Όταν πάψεις να σε ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου τότε απλά είσαι νικητής…!!! δηλώνει  ο 22χρονος[/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα