Αρχική » Τουλιάτος – Milos Sarcev πως να χάσεις λίπος!

Τουλιάτος – Milos Sarcev πως να χάσεις λίπος!

by admin

O Bodybuilder Γιατρός Γιώργος Τουλιάτος εφαρμόζει ένα σύγχρονο Life style που στηρίζεται στο from theory to practice. Συγκεκριμένα δημοσιεύει την άποψη του για την αεροβική με άδειο στομάχι, εξηγώντας περιληπτικά τα βιοχημικά φαινόμενα που παρατηρούνται στον ανθρώπινο οργανισμό.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fIMtFWDNphQ”]

Παράλληλα δημοσιεύει μέρος της επικοινωνίας του με τον πρωταθλητή –γκουρού του bodybuilding Milos Sarcev που συμφωνεί με την άποψη του, ενώ ταυτόχρονα αποδοκιμάζει  τον  αμερικανό εργοφυσιολόγο Brad Schofield.

Ο Γιώργος Τουλιάτος αναφέρει:
 Όταν ξυπνάς το πρωί νηστικός και εφόσον το προηγούμενο βράδυ το δείπνο ήταν χωρίς υδατάνθρακα, τότε υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για βήτα οξείδωση του υποδόριου ιστού Χαμηλή ινσουλίνη, υψηλή γλουκαγόνη, υψηλή αυξητική ορμόνη. Συν τοις άλλοις, τα επίπεδα ηπατικού και μυϊκού γλυκογόνου είναι χαμηλότερα, συνεπώς δεν υπάρχουν πολλά αποθεματικά υδατανθράκων. Η ολονυχτία νηστεία είναι μια μορφή internment fasting. Ο μέντορας των πρωταθλητών IFBB pro Milos Sarcev, πράγματι συμφώνησε μαζί μου και μου έδωσε εύσημα. Αντιθέτως αποδοκίμασε τον εριστικό αμερικανό εργοφυσιολογο Brad Schofield που βασίζεται σε μεμονωμένες έρευνες by the book.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα