Αρχική » Φιλόδοξε! μπορείς να γίνεις Αφεντικό σαν τον Dan Solomon;

Φιλόδοξε! μπορείς να γίνεις Αφεντικό σαν τον Dan Solomon;

by admin

Ο Dan Solomon ΔΕΝ είναι τυχαίος. Ήταν διπλά στους Weider τα τελευταία χρόνια λίγο πριν φύγουν από τη ζωή. Έκτισε όνομα και παράλληλα ανέπτυξε δραστηριότητα, με το ραδιοφωνικό show «Pro Bodybuilding Weekly». Σήμερα τον συμπαθεί ο  φίλος του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ ο David J. Pecker  πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας του Mr. Olympia της American Media, Inc. (AMI)

Κατά σειρά: Dan Solomon – Joe Weider – Ben Weider

Τώρα ο Dan Solomon παίζει σε δυο ταμπλό, από την μια είναι ο άνθρωπος της AMI ως ο νέος Αντιπρόεδρος και Chief Olympia Officer του μεγαλυτέρου show μυών στον πλανήτη, το Mr Olympia. Από την άλλη συνεργάζεται στενά με τον Robin Chang executive producer του Olympia Weekend από το 2004, όπου δηλώνει:Ο Robin είναι ήδη έτοιμος για την εκδήλωση του 2019 και θα μας δείξει για άλλη μια φορά γιατί είναι ο καλύτερος στην επιχείρηση! [quote]στα όρια του πολέμου απέναντι στην IFBB του Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα [/quote]

Ο Robin Chang πρόσφατα ήταν και στον διαγωνισμό που συμμετείχε ο Χρήστος Πιστόλας στην Ιταλία στα πλαίσια μιας εξωστρέφειας που φτάνει στα όρια του πολέμου απέναντι στην IFBB του Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα – Dr. Rafael Santonja. Ο Group Publishing Director της (AMI)  Chris Scardino είχε αναφέρει για τον Dan Solomon  Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσουμε ένα δημιουργικό και ταλαντούχο στέλεχος όπως ο Dan στην ομάδα μας! 

Κατά σειρά: Robin Chang – Dan Solomon – Jim Manion


Την παρέα συμπληρώνει ο JIM MANION πρόεδρος του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ –NPC ως μια τριάδα που έχει αποφασίσει να μην δώσει δικαιώματα ανάπτυξης στην IFBB Physique America, μια νέα προσπάθεια ομοσπονδίας μέσα στις ΗΠΑ! με επικεφαλής τον Wayne S. DeMilia, άνθρωπο του Δόκτορα Ραφαέλ Σαντόχα. Παράλληλα ποντάρουν πολλά στην διαφήμιση του Olympia Weekend, αναπτύσσοντας παράλληλα μια επιθετική πολιτική μέσα στην Ευρώπη με αγώνες που δίνουν ως έπαθλο επαγγελματικές κάρτες. Σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψη του για το μπάσιμο του ΡΑΦΑΕΛ ΣΑΝΤΟΧΑ στις ΗΠΑ, για το νέο οργανισμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ από αντιπάλους του NPC, ανέφερε..

Δεν γνωρίζω πολλά για τη νέα οργάνωση. Αλλά εδώ είναι αυτό που ξέρω. – Έχω δει προσωπικά πολλά άτομα να προσπαθούν να ανταγωνιστούν με το NPC όλα αυτά τα χρόνια. Πολλοί από αυτούς είναι έμπειροι και σεβαστοί υποψήφιοι.

Αλλά η ιστορία τελειώνει με τον ίδιο τρόπο.
Εδώ είναι μερικά γεγονότα που απλά δεν μπορούν να αγνοηθούν: Η τεράστια υποδομή του NPC έχει χτιστεί για αρκετές δεκαετίες. Κάθε πολιτεία και περιοχή αποτελείται από ένα δίκτυο υποψηφίων, προέδρων και πιστών υποστηρικτών, οι αριθμοί είναι στην πραγματικότητα αρκετά εκπληκτικοί. Στις περισσότερες νύχτες του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους υπάρχουν χιλιάδες ανταγωνιστές  που διαβαίνουν  σε στάδια του NPC στις πόλεις, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ .

Ναι, είναι αλήθεια ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο οργανισμό ή να κάνει λίγα show bodybuilding, αλλά η ισχύς του NPC πραγματικά δεν απειλείται από αυτά τα πράγματα, όπως έχουμε μάθει ξανά και ξανά. Εκτός από όλα αυτά, το τοπικό, περιφερειακό και εθνικό γεγονός του NPC ως μοντέλο είναι μια καλά λαδωμένη μηχανή που χτίστηκε πάνω από μισό αιώνα. Και έπειτα το Olympia του Joe Weider, το πιο διάσημο γεγονός του bodybuilding.
Όλοι οι δρόμοι (και οι χορηγοί) οδηγούν πίσω στο NPC. Αυτό δεν είναι απλώς μια άποψη. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Έτσι, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όταν ακούω για προσπάθειες να ανταγωνιστεί κάποιος το NPC είναι σαν να βλέπετε εκ νέου μια παλιά τηλεοπτική εκπομπή. είναι ενδιαφέρον για λίγα λεπτά, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δει το ίδιο επεισόδιο δεκάδες φορές … και στο τέλος δεν αλλάζει ποτέ!

 Εδώ με την Betty Weider σύζυγο του Joe Weider

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα