Αρχική » Bodybuilder έπαθε καρδιά, εγκεφαλικό έμεινε ανάπηρος! και θέλει να αγωνιστεί

Bodybuilder έπαθε καρδιά, εγκεφαλικό έμεινε ανάπηρος! και θέλει να αγωνιστεί

by admin

O KRIS DIMS είναι ένας παθιασμένος bodybuilder. Έπαθε καρδιά, έπαθε εγκεφαλικό! Καθηλώθηκε, έμεινε ανάπηρος! και παρ όλα αυτά θέλει να αγωνιστεί σε διαγωνισμούς μυών ξανά!

Ο IFBB pro Kris Dim, υπέστη καρδιακή προσβολή το 2007 και αργότερα παρέμεινε παράλυτος κάτω από τη μέση, τώρα όμως ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στο  Arnold Classic 2019 στον διαγωνισμό για αναπηρικές πολυθρόνες, πριν από 13 χρόνια ο Dim ήταν ένας κορυφαίος επαγγελματίας της IFBB, η οικογένειά του εγκατέλειψε το καθεστώς στην Καμπότζη πριν 4 δεκαετίες για να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Kris προπονήθηκε αρχικά για να βελτιώσει τον εαυτό του στον αθλητισμό, αλλά αργότερα κατέκτησε την light-heavyweight class κατηγορία στο NPC το 2003.

Αγωνίστηκε στο Mr Olympia το επόμενο έτος, όπου ήρθε 12ος . Όπως δημοσιεύεται ο Kris Dim  είχε μια μέτρια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθιστώντας τον πρώτο αθλητή bodybuilder της Ασίας που  συμμετείχε στο Olympia. (Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε κατηγορία 212 λιβρών όπου θα είχε καλύτερη αντιμετώπισή)

Το 2007 υπέστη ρήξη αορτικής βαλβίδας που τον οδήγησε σε επείγουσα καρδιακή χειρουργική επέμβαση, αλλά ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει το 2009. Κατάφερε να καταταγεί 4ος μεταξύ 21 bodybuilders στο  Sacramento Pro Championships, αλλά μετά έκανε πρόσθετες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις  που επέσπευσαν τη συνταξιοδότησή του,  πρόσφατα έκανε ακόμη  μια χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση του αορτικού στεντ του, αλλά μετά ένα εγκεφαλικό επεισόδιο του άφησε τα πόδια του παράλυτα!

Στα 45, ο Kris συνεχίζει να ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ και να υποβάλλεται σε θεραπεία για να τον βοηθήσουν  να περπατήσει ξανά.

Ανακοινώνοντας την επιστροφή του στη κατηγορία αναπηρικών πολυθρόνων, ο Dim δήλωσε στον δημοσιογράφο Ρον Χάρις: πως θέλει απλώς να επιστρέψει για να δείξει στους ανθρώπους ότι παρά τις δοκιμασίες και τα δεινά που πέρασε, και τα εμπόδια που μερικές φορές φέρνει ζωή, πρέπει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Δεν είναι μόνο για τη νίκη, τονίζει ο Kris Dim,  Αν είμαι ακόμα σε αυτή τη γη, πρέπει να είναι ένας καλός λόγος που είμαι ακόμα εδώ.”

εδώ όταν περπατούσε και
δεν είχε πάθει καρδιά και εγκεφαλικό


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα