Αρχική » Iris Kyle κάποιοι θα γελάσουν…αλλά τους παίρνουν τα λεφτά και λένε ευχαριστώ! άστους

Iris Kyle κάποιοι θα γελάσουν…αλλά τους παίρνουν τα λεφτά και λένε ευχαριστώ! άστους

by admin

Iris Kyle η θεά του bodybuilding κατέκτησε τους περσοτέρους τίτλους στον διαγωνισμό των μυών για γυναίκες, το Ms OLYMPIA. Κάποια στιγμή οι άντρες αποφάσισαν να καταργήσουν τον διαγωνισμό διότι οι γυναίκες βελτιώθηκαν τόσο πολύ που πλησίαζαν κάποιους άντρες! Αυτός ήταν ένας λόγος, και για αυτό προτάθηκε να διακοπεί ο διαγωνισμός με την επίφαση ότι ήταν αντιαισθητικός αφού πρώτα οι διοργανωτές για δεκαετίες έσπρωξαν πολλές γυναίκες στον πειραματισμό.

852724

Κάποια στιγμή η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα πολλοί διοργανωτές και γκουρού – προπονητές να μην μπορούν να ελέγξουν τους πελάτες άντρες που διαμαρτυρόμενοι αναρωτήθηκαν σας δίνουμε τα χρήματα μας και οι γυναίκες μας ξεπερνούν! Το ίδιο συνέβη και με τις εταιρείες αθλητικών τροφών που διαφήμιζαν πως με σκόνη θα γίνεις πρωταθλητής, μόνο που όλοι  έβλεπαν την αμφισβήτηση στις φωτογραφίες. Το ίδιο συνέβη και με τους διοργανωτές που για χρόνια σε ΗΠΑ και Ευρώπη  χειροκροτούσαν …. δεν βόλευε!

Τότε η πρόκληση φάνταζε δυναμική και για αυτό αποφασίστηκε και από τον  Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ που έδινε τα βραβεία στην Iris Kyle να εκδιωχθεί το bodybuilding γυναικών. Διότι εδώ φαινόταν η παντοδυναμία των φαρμάκων.. μόνο που πάλι θα χάσουν το στοίχημα,  διότι το επόμενο φαινόμενο θα είναι τα μυϊκά πιτσιρίκια που θα φτάνουν τους άντρες από το γυμνάσιο, εκεί θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι!

Τότε βόλευε δεν ήταν αντιαισθητικό φαινόμενο
μετά κάποιοι άρχισαν να διαμαρτύρονται
διότι το ιδεολόγημα προπόνηση και διατροφή
κατακρημνίζονταν από την δυναμική των  φαρμάκων.

arnold-schwarzenegger-iris-kyle-2009-3-6-22-1


 

Iris Kyle

Arnold_Congrat_A

 


588426


437790

 


458374

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα