Αρχική » Τουλιάτος στην τηλεόραση απόψε: Ηθοποιοί και Τραγουδιστές Ντοπάρονται !

Τουλιάτος στην τηλεόραση απόψε: Ηθοποιοί και Τραγουδιστές Ντοπάρονται !

by admin

Στον τηλεοπτικό σταθμό ART μίλησε ο bodybuilder – γιατρός Γιώργος Τουλιάτος με αφορμή τις συνομιλίες του κυκλώματος αναβολικών  που καταγράφηκαν από τις αρχές , ενώ παράλληλα απάντησε σε ερωτήσεις, παρακάτω ένα μέρος από την συνέντευξη..

 

Ζούμε την εποχή της εικόνας, του φαίνεσθε όπου μας Βομβαρδίζουν ποσά βγάζει το ένα μοντέλο, ο υπεραθλητής, και μοιραία ένα παΐδι που δεν έχει παιδεία , κάτι να σπουδάσει, που δεν έχει στόχους στη ζωή του, θέλει να πάει στο εύκολο χρήμα , στο μόντελινγκ ..ακόμα και οι ηθοποιοί ντοπάρονται και οι τραγουδιστές ντοπάρονται και πολύς κόσμος για να φτιάξει την εικόνα του και το image για να πουλήσει μέσα από αυτό και να πτυχή στις σχέσεις του είτε να προϊδεάσει επαγγελματικά , διότι είναι ματαιόδοξη η σημερινή εποχή.

Σε άλλο σημείο ο Τουλιάτος τόνισε:  ο ρόλος μου στην Ελλάδα είναι να συμβουλεύω πώς να κάνουν σωστότερη χρήση, σε έναν ενήλικα δεν μπορείς να τους πεις ναι ή όχι, αυτός υπεύθυνα θα καπνίσει , θα πάρει ναρκωτικά, θα πιει, θα πάρει αναβολικά, αλλά εφόσον ο άλλος θέλει να κάνει κάτι πρέπει από πριν να γνωρίζει τις συνέπειες και πως θα διασφαλίσει περισσότερο την υγεία του.[quote]δυστυχώς λίγοι γιατροί είναι καταρτισμένοι![/quote]

Όλα εν δυνάμει  μπορεί να είναι επικίνδυνα από το πολύ φαγητό, το κάπνισμα, το αλκοόλ ναρκωτικά, τα αναβολικά..αλλά επειδή τα φάρμακα – τα αναβολικά στεροειδή κατασκευάστηκαν για ασθενείς  σε μικρές δόσεις έχουν θεραπευτικές ιδιότητες …πρέπει να υπάρχει ένα know how (μια  τεχνογνωσία) της χρήσης σε αυτόν που εχει αποφασίσει πως θέλει να τα πάρει, ..φυσικά έχουν παρενέργειες σε μεγάλες δόσεις, αλλά και οι μεγάλες δόσεις είναι που φέρνουν αυτά τα θεματικά αποτελέσματα για την παράλια, για τα περιοδικά, για την τηλεόραση,..για το φαίνεσθε!

Επιβάλλεται ο κάθε αθλητής που θέλει να μπει σε αυτό το “λούκι” να έχει έναν γιατρό διπλά του, και δυστυχώς λίγοι γιατροί είναι καταρτισμένοι!

Επίσης ανέφερε ο bodybuilder –  γιατρός ανέφερε :  ο προπονητής δεν είναι γιατρός.. ενώ για τα συμπληρώματα ανέφερε πως δεν είναι απαγορευμένα αλλά μια τυποποιημένη τροφή που δεν δημιουργεί παρενέργειες.  

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα