Αρχική » ΛΕΒΕΝTΕΛΗΣ Διευθυντής του Προεδρικού Γραφείου της IFBB

ΛΕΒΕΝTΕΛΗΣ Διευθυντής του Προεδρικού Γραφείου της IFBB

by admin

H ανακοίνωση της ΕΟΣΔ αναφέρει..

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία της Ε.Ο.Σ.Δ. στο 72ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Συνέδριο της IFBB από 07 έως 12 Νοεμβρίου στο οποίο συμμετείχαν 94 χώρες-μέλη.

Αρχικά μετά την επανεκλογή του Προέδρου της IFBB για τα επόμενα 4 χρόνια Δρ Ράφαελ Σαντόχα, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Σ.Δ. και Αντιπρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας κ. ΛΕΒΕΝTΕΛΗΣ Ιορδάνης ορίστηκε ως Διευθυντής του Προεδρικού Γραφείου της IFBB.

Μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση η οποία ισχυροποιεί την θέση της Eλλάδας και της Ε.Ο.Σ.Δ. στο Διεθνές στερέωμα του Bodybuilding.

eosd-1 (1)

Εν συνεχεία και έπειτα από διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Αντιπροσωπείας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΛΕΒΕΝΤΕΛΗ Ιορδάνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. ΚΛΙΑΦΑ Στυλιανό, ανατέθηκαν στην Χώρα μας και Επίσημα οι παρακάτω διεθνείς θεσμικοί αγώνες καθώς και διεθνή events:

46213189_250862192250566_6645601986567733248_n

Α) Η 2η έκδοση του Διεθνούς Event President Santonja Cup στην Πόλη του Ναυπλίου, 05-08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, Elite pro Qualifier Event,καθώς και Επαγγελματικό Αγώνα Elite Pro Show.

Β) Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της I.F.B.B 17-19 Μαΐου 2019 στην Πόλη της Κέρκυρας, στον οποίο θα δοθούν για πρώτη φορά επαγγελματικές κάρτες Elite Pro Cards της Ι.F.B.B.

Γ) Elite pro Qualifier Event,καθώς και Επαγγελματικό Αγώνα Elite Pro Show,επίσης στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου 13-16 Σεπτεμβρίου 2019.

Δ) Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Juniors-Eφήβων 2020. Ίσως ο σημαντικότερος θεσμικός αγώνας που ανατέθηκε διαχρονικά στην χώρα μας! Η πόλη ανάθεσης του αγώνα θα ανακοινωθεί έπειτα από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής της Ε.Ο.Σ.Δ.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων έκριναν αγωνιστικές κατηγορίες οι διεθνείς κριτές της Ε.Ο.Σ.Δ. κ. ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ και κ. ΚΛΙΑΦΑΣ.
Μάλιστα ο κ. ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ επιλέχθηκε και ως elite pro judge στο Πάνελ Κριτών της κατηγορίας Bodybuilding Open του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Επαγγελματιών της I.F.B.B.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο αθλητής της Ε.Ο.Σ.Δ. ΤΣΙΑΜΠΑΖΗΣ Στέφανος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 13η θέση στην κατηγορία Classic Physique.

012

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα