Αρχική » Οξυκωδόνη & Ronnie Coleman τα Χάπια για τον Πόνο οδηγούν στη Μαστούρα;

Οξυκωδόνη & Ronnie Coleman τα Χάπια για τον Πόνο οδηγούν στη Μαστούρα;

by admin

Μπορείς να  μαστουρώσεις! στα πλαίσια μιας υπερβατικής φιλοσοφικής αναζήτησης το κάνει ήδη ο 6 φορές Mr. Olympia Dorian Yates, μπορείς όμως και να ξεφύγεις από τον πόνο, εάν μετατρέψεις την φαρμακευτική τροποδοσολογία, με αποτέλεσμα να εισέλθεις σε μαστούρικα μονοπάτια, το κάνει τώρα και ο Ronnie Coleman 8 φορές Mr. Olympia.

Σε πρόσφατο αφιέρωμα τα αυστραλιανά media αναφέρουν για τον Ronnie Coleman πως μασά κάθε μέρα πέντε δισκία 30mg οξυκωδόνης την  «νόμιμη ηρωίνη» λόγω των 10 χειρουργικών επεμβάσεων στην πλάτη και τα ισχία του, που τον αναγκάζουν να χρησιμοποιεί δύο πατερίτσες για να πάει οπουδήποτε. Η ουσία χρησιμοποιείται ειδικά για την αντιμετώπιση του μετεγχειρητικού πόνου, καθώς και για καρκινοπαθείς και τους ασθενείς που υποφέρουν από σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη.

δισκία 30mg οξυκωδόνης τα δυνατά!

Φωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκουΦωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκουΦωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκουΦωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκουΦωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκουΦωτογραφία του φαρμάκου Φωτογραφία του φαρμάκου


Ένα κύμα οξυκωδόνης σάρωσε μεγάλες περιοχές των οικονομικά καταπιεσμένων, αγροτικών περιοχών των ΗΠΑ -όπως η δυτική Βιρτζίνια, τo ανατολικό Κεντάκι και η κεντρική Πενσυλβάνια- σε τέτοιο βαθμό, που ονομάστηκε «ηρωίνη Χιλμπίλι» (δηλαδή «των άξεστων»). Μερικές πολιτείες έχουν πάρει μέτρα κατά της διανομής, ενώ έγινε μήνυση κατά των παρασκευαστών με τον ισχυρισμό ότι είχαν ενθαρρύνει ενεργά τους γιατρούς να χορηγούν το φάρμακο αυτό για όλους τους πόνους και όχι μόνο για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μεταξύ 2000 και 2002 αναφέρθηκαν περίπου 300 θάνατοι, που αποδόθηκαν στην κατάχρηση οξυκωδόνης στις ΗΠΑ.


δες εδώ το πρόσφατο άρθρο με τις διώξεις που ασκούνται σε γιατρούς που συνταγογραφούν οξυκωδόνη στης ΗΠΑ
 Millions of Opioid Pills Lead To Charges Against 5 Doctors


[quote]Με τη συστηματική χρήση οξυκωδόνης η εξάρτηση αναπτύσσεται ως ισχυρή σωματική και ψυχολογική εξάρτηση, ισοδύναμη με εκείνη της μορφίνης.[/quote]

Η Ντέμι Λοβάτο είχε πάρει τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες που σκότωσαν τον Πρινς, σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση φέρεται να πήρε σχεδόν θανατηφόρα δόση από την ουσία «οξυκωδόνη» την οποία όμως συνδύασε με φαιντανύλη δηλαδή το φάρμακο που σκότωσε τον Πρινς και τον ράπερ Λιλ Πιπ,  η μοιραία δόση που είχε πάρει η Ντέμι Λοβάτο ήταν 50 φορές πιο ισχυρή από την ηρωίνη.

Culturisme-Ronnie-Coleman-chaise-roulante

Σύμφωνα με άρθρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση για τα από του στόματος χορηγούμενα ελεγχόμενης αποδέσμευσης οπιοειδή με συστήματα ελεγχόμενης αποδέσμευσης από polymethacrylate-triethylcitrate, συνέστησε την αναστολή των αδειών κυκλοφορίας, έως ότου οι κατασκευαστές τους τα μορφοποιήσουν, έτσι ώστε να είναι πιο σταθερά στην αλκοόλη.

Ο πόνος που τρελαίνει χρειάζεται αντιμετώπιση

Η «νόμιμη ηρωίνη» είναι ένα οπιούχο το οποίο χορηγείται για μακροχρόνια ανακούφιση και ανήκει στην κατηγορία των ελεγχόμενων φαρμάκων. Τα από του στόματος χορηγούμενα, ελεγχόμενης αποδέσμευσης, οπιοειδή του επιπέδου ΙΙΙ της κλίμακας του ΠΟΥ για τη διαχείριση του πόνου, είναι ισχυρά παυσίπονα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του πόνου που δεν ελέγχεται με άλλα φάρμακα. Απελευθερώνουν τη δραστική ουσία αργά, συνήθως κατά τη διάρκεια πολλών ωρών, έτσι ώστε να μειώνεται ο αριθμός των φορών που οι ασθενείς πρέπει να λαμβάνουν το φάρμακο κάθε ημέρα.[quote]Μία μόνο συνταγή για 120 ταμπλέτες των 30 milligram οξυκωδόνη μπορεί να αποφέρει στον παράνομο διακινητή 2.400 δολ. σε μετρητά ή περισσότερα[/quote]

1068367_oxycontin-oxycodone-abuse-deterrent-formula-adf-15

To 2016 o ομογενής γιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης, 69 ετών, συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές Αρχές με την κατηγορία της “συνομωσίας διακίνησης και κατοχή με πρόθεση διακίνησης, οξυκωδόνης (oxycodone)”. Φέρεται να έγραψε χιλιάδες μη απαραίτητες ιατρικά συνταγές οξυκωδόνης, συνολικά 2,4 εκατ. χαπιών, σε περίοδο 5 ετών! O ομοσπονδιακός εισαγγελέας της περιφέρειας της Νότιας Νέας Υόρκης, κ. Πριτ Μπαράρα είχε δηλώσει: “Αν και είχε άδεια ως γιατρός, φέρεται, ο Εμαννουήλ Λαμπράκης, ήταν ένας ενεργός και επικίνδυνος διακινητής ναρκωτικών. Φέρεται να προμήθευσε ιατρικά μη απαραίτητα χάπια οξυκωδόνη στις κοινότητες μας, τρέφοντας τον εθισμό αμέτρητων ανθρώπων. Αυτή η σύλληψη αποτελεί κρίσιμο μέρος της συνολικής μας μάχης ενάντια στην καταστροφική επιδημία κατάχρησης οπιοειδών”.

Επίσης οι αρχές στις ΗΠΑ τόνισαν: “H οξυκωδόνη είναι ένα υψηλά εθιστικό, ναρκωτικό οπιοειδές, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων πόνων. Οι συνταγές οξυκωδόνη έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν σημαντική αξία σε μετρητά για τους διακινητές ναρκωτικών.

Πράγματι, ταμπλέτες οξυκωδόνη, μπορούν να μεταπωληθούν στο δρόμο για εκατοντάδες δολάρια. Για παράδειγμα, 30 milligram ταμπλέτες οξυκωδόνη έχουν τρέχουσα αξία στο δρόμο περί τα 20-30 δολάρια έκαστη στη Νέα Υόρκη. Η τιμή είναι ακόμη υψηλότερη σε άλλες περιοχές της χώρας. Μία μόνο συνταγή για 120 ταμπλέτες των 30 milligram οξυκωδόνη μπορεί να αποφέρει στον παράνομο διακινητή 2.400 δολ. σε μετρητά ή περισσότερα.

Σε χαμηλές δόσεις η οξυκωδόνη μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ευφορίας, καταπράυνσης, ελαφριάς ζάλης, ελαφρά σύγχυση και ίσως ναυτία. Σε μεγαλύτερες δόσεις, όλες αυτές οι επιδράσεις θα ενισχυθούν και η διάρκεια τους θα παραταθεί.

δείτε επίσης εδώ  

Dorian Yates από τις ορμόνες στην ψυχεδελική μαστούρα!
dorian-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα