Αρχική » Ο Μαστροκωστόπουλος; εγώ δεν τον γνωρίζω! …δεν ήταν μόνος; νέα στοιχεία

Ο Μαστροκωστόπουλος; εγώ δεν τον γνωρίζω! …δεν ήταν μόνος; νέα στοιχεία

by admin

H επιχείρηση της INTERPOL «Pangea XI» έσκασε και στην Ελλάδα, στον Μαστροκωστόπουλο και κάποιους άλλους (δικτυωμένη ομάδα με αρχηγό και στην κρήτη) και έτσι σκόρπισαν πολλοί μυώδεις άντρες και γυναίκες που δεν θα τον χρειαστούν.  Ο ίδιος, πάντως, αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», τις αποδιδόμενες κατηγορίες, (εδώ τον χαρακτηρίζουν Βαρόνο!) κυρίως τώρα, που όπως αναφέρει το star channel κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης; τα ελληνικά media τον φωτογραφίζουν, και αναφέρουν:  Ανάμεσα στα αρχηγικά μέλη ήταν ακόμη και ο Πρόεδρος μίας εκ των πολλών Διεθνών Ομοσπονδιών Bodybuilding στην Ελλάδα!  

Πρώτη παρατήρηση όλοι έμαθαν πως έχουμε πολλές ομοσπονδίες και αγώνες μυών στη Ελλάδα, κάτι είναι και αυτό..
Στην συνέχεια αναφέρουν…   ο πρόεδρος προμήθευε αθλητές, αλλά και ένας  ιδιοκτήτης καφετέριας στον Κορυδαλλό απ’ όπου γινόταν ντελίβερι στους αθλητές του Bodybuilding

Δεύτερη παρατήρηση η σύλληψη  έχει μπουρδουκλώσει (περιπλέξει ακαδημαϊκά)  τη κατάσταση, διότι πολλοί αναρωτιόνται, μήπως είμαι και εγώ καταγεγραμένος στο πάρε δώσε;.. είτε ως ντίλερ, είτε ως πελάτης;

Ο Συλληφθείς για τα αναβολικά έχει ένα πακέτο φωτογραφίες, από την κοινότητα των μυών στο διαδίκτυο, πολλοί θα αρνηθούν τον οποιοδήποτε συσχετισμό, τονίζοντας εμφαντικά πως δεν γνώριζαν τι συνέβαινε, διότι είναι “καθαροί”, παράλληλα πολλοί θα ανησυχήσουν μήπως καταγράφηκαν ως πελάτες στα λογισμικά συστήματα και τα τηλέφωνα, κάποιοι άλλοι ήδη έχουν ξαναεμφανιστεί από προηγούμενες περιπτώσεις κυκλωμάτων και συναλλαγών. (σημ. οι πελάτες έχουν ελαφρυντικά θεωρούνται Gym Junkies – χρήστες και γλιτώνουν)

Ακόμη μαζί με τέσσερα άτομα  εμπλέκεται και ιδιοκτήτης καταστήματος συμπληρωμάτων διατροφής στα ΧΑΝΙΑ, όπως και άτομο από το ρέθυμνο.

[quote]Επίσης η κρήτη TV αναφέρει για  παρασκευαστήριο αναβολικών στο Ηράκλειο αλλά και έναν 28χρονο μέλος της οργάνωσης που κατάγεται από την αλβανία και είναι γνωστός στο χώρο του bodybuilding.[/quote]

Ο 28χρονος σύχναζε σε γυμναστήρια του Ηρακλείου. Παράλληλα, υπήρχαν καταστήματα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής στην Αττική, που σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούσαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως «βιτρίνα».

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”O8uvY_g_r0g”]

[quote]συνελήφθησαν τρεις άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες, σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά[/quote]

Γνωστός ο 28χρονος «αρχηγός»;

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται γύρω από τη δράση ενός 28χρονου που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης.

Αν και διέμενε στο Ηράκλειο κατάγεται από την Αλβανία και είναι ευρύτερα γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή του σε αγώνες bodybuilding.

Μαζί του συνελήφθη και η μόνη γυναίκα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης η οποία κατάγεται από το Καζακστάν.

Στα Χανιά συνελήφθη ένα ακόμη βασικό στέλεχος, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής ενώ το καρέ των συλλήψεων επί κρητικού εδάφους συμπληρώνει ένας ακόμη Ρεθυμνιώτης. πηγή  www.neakriti.gr

 


 

Σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχάσουμε την διεθνή επιχείρηση της INTERPOL , με την ονομασία «Pangea XI» που δημοσιοποίησε στοιχεία πριν λίγο καιρό κυρίως για αυτούς που ανέπτυξαν διεθνείς δραστηριότητες διακίνησής.

Βιτρίνα μαγαζί

Ο κόσμος αρχίζει πια και κατανοεί τον όρο “βιτρίνα μαγαζί”, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μοναδική και θα ήταν άστοχο να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτή, από τη στιγμή που βιτρίνες πρωτεινάδικα καταστήματα, γυμναστήρια, ομοσπονδίες, προπονητές, κ.α υπάρχουν πολλά, και  στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη και συνολικά στον πλανήτη. Ζούμε μια στημένη βιτρίνα που πουλά φθηνές πρωτεΐνες , (άραγε πως βγαίνουν) φθηνές παροχές υπηρεσιών, αλλά και ένα πάρε δώσε με αθλητές που εμπλέκονται σε αυτό το αλισβερίσι φαρμάκων – κέρδους -διαφήμισης.[quote]Στη δικογραφία περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι αγώνες και συνομιλίες αθλητών με ηγετικά στελέχη της σπείρας[/quote]


 

Το  cnn.gr  και η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου  αναφέρει:

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες:
Αθλητές προμήθευαν με αναβολικά μεγάλη σπείρα

Αθλητές που έπαιρναν μέρος σε αγώνες bodybuilding στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρεται να προμήθευαν με αναβολικά τα μέλη της σπείρας που εξάρθρωσε η οικονομική αστυνομία.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι αγώνες και συνομιλίες αθλητών με ηγετικά στελέχη της σπείρας όπου αποτυπώνεται η ζήτηση για αναβολικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές φορές οι αθλητές επικοινωνούσαν με τα μέλη της συμμορίας για να τους αναφέρουν συμπτώματα και παρενέργειες από τα αναβολικά.

Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση, κατηγορούμενος καθησυχάζει τον αθλητή λέγοντας του ότι τα σκευάσματα αυτά προκαλούν παγκοσμίως τέτοιες παρενέργειες και ταυτόχρονα του χορηγεί άλλο φαρμακευτικό σκεύασμα για να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες!

Σε μια άλλη περίπτωση και πάλι αθλητής μετά από χρήση αναβολικών επικοινωνεί με το κύκλωμα και τους αναφέρει ότι «δεν μπορεί να κουνήσει το πόδι του εξαιτίας των σκευασμάτων» και ο κατηγορούμενος του απαντά ότι θα του στείλει άλλο σκεύασμα!

 Οι απαγορευμένες ουσίες που έφερναν από το εξωτερικό ήταν κυρίως τεστοστερόνη και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη ενώ διακινούσαν παράνομα και φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο χορηγείται μετά από ιατρική συνταγή για στυτική δυσλειτουργία.


επίσης το έθνος αναφέρει:

επώνυμος μπόντι μπίλντερ σε κύκλωμα αναβολικών

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Ελληνας διοργανωτής παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών διαγωνισμών μπόντι μπίλντινγκ συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αναβολικών ουσιών σε Αθήνα, Κρήτη, Γιάννενα, Πολωνία, Γερμανία και Κύπρο

Πρόκειται για 51χρονο, μέλος του ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ομοσπονδίας μπόντι μπίλντινγκ, ο οποίος είναι από τους πιο γνωστούς μπόντι μπίλντερ της χώρας και αποτελεί «εμβληματική» φιγούρα για τους αθλητές.

Τον Οκτώβριο του 2017 ξαφνικό θάνατο είχε βρει 50χρονη στενή φίλη του, πρωταθλήτρια μπόντι μπίλντινγκ, την οποία είχε παντρέψει. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το αρχηγικό μέλος της οργάνωσης διατηρούσε γραφείο κηδειών και καφετέρια και σε πολλές περιπτώσεις μαζί με τον καφέ οι υπάλληλοί του έκαναν ντελίβερι και αναβολικά.

Στο τέλος Οκτωβρίου ο 51χρονος συμμετείχε σε διεθνή αγώνα στην Ιταλία, ενώ μόλις στις 3 Νοεμβρίου έκανε «guest» εμφάνιση στην Κρήτη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εκμεταλλευόταν τη σχέση του με τους αθλητές για να τους πουλάει αναβολικά.

41.639 δισκία, φιαλίδια, αμπούλες και σύριγγες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, από την Αστυνομία

 Ο ίδιος, πάντως, αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», τις αποδιδόμενες κατηγορίες. «Εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται 28χρονος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος είχε την ευθύνη για τη λειτουργία του «παρασκευαστηρίου» της οργάνωσης. Οι πρώτες ύλες έρχονταν στη χώρα μας από την Κίνα και την Πολωνία. Κατόπιν, το κύκλωμα έφτιαχνε τα αναβολικά με σύγχρονο εξοπλισμό και στη συνέχεια τα πουλούσε σε Αττική, Κρήτη και Γιάννενα.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι γίνονταν εξαγωγές σε Γερμανία, Κύπρο και Πολωνία. Ο 28χρονος ήταν και αυτός μπόντιμπιλντερ και σύχναζε σε γυμναστήρια του Ηρακλείου. Παράλληλα, υπήρχαν καταστήματα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής στην Αττική, που σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούσαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως «βιτρίνα».

Ο 51χρονος συνελήφθη για διακίνηση ουσιών σε Αθήνα, Κρήτη, Γιάννενα, Πολωνία, Γερμανία και Κύπρο

 mpoukalia

Η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε προχθές 11 άτομα για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, τις εξαρτησιογόνες ουσίες και τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 141.639 αναβολικά (δισκία, φιαλίδια, αμπούλες, σύριγγες), 301 ηρεμιστικά χάπια, 40 ναρκωτικά χάπια, μικρή ποσότητα ναρκωτικών, μηχανικός εξοπλισμός παρασκευής αναβολικών σκευασμάτων και 155.000 ευρώ.

155.000€ βρέθηκαν στο «στρατηγείο» του κυκλώματος

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχολίαζαν χθες ότι οι ουσίες που κατασχέθηκαν, οι οποίες θα αναλυθούν στο Χημείο του Κράτους, είναι άκρως επικίνδυνες για την υγεία και μπορούν να επιφέρουν ακόμα και θάνατο. Μεταξύ άλλων, προκαλούν αρρυθμίες στην καρδιά και ανεπανόρθωτη βλάβη στο συκώτι.

37201601_2031830340161388_1567093928333672448_n

δείτε επίσης εδώ 

Διεθνής επιχείρηση «μαμούθ» για τα παράνομα φάρμακα – Κατασχέθηκαν 10 εκατ. σκευάσματα
ScreenHunter_10205-Oct.-06-08.57

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα