Αρχική » Θα κατέβω σε αγώνες για να βρω πελάτες!

Θα κατέβω σε αγώνες για να βρω πελάτες!

by admin

Πολλοί αγώνες, Πολλοί διαγωνισμοί, ΑΓΩΝΕΣ, ΑΓΩΝΕΣ, ΑΓΩΝΕΣ! Στο παρελθόν είχαμε τα Βαλκανικά, τα Μεσογειακά, τα Ευρωπαϊκά, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Τώρα μαζί με αυτά έχουμε διαγωνισμούς μυών που διοργανώνει η ευρωπαϊκή και παγκόσμια επαγγελματική λίγκα σε όλο τον κόσμο. Αγώνες τζούνιορ! Αλλά και επιμέρους παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως το classic bodybuilding. Αγώνες εθνικούς, Αγώνες Τοπικούς, αλλά και Grand Prix.

Από την άλλη πλευρά έχουμε μια εισβολή της αμερικανικής λίγκας στην Ευρώπη με δικού της διαγωνισμούς, που αυξάνουν τις διαγωνιστικές επιλογές των ανθρώπων. Και εδώ αγώνες, αγώνες, αγώνες.
Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις άλλες ομοσπονδίες bodybuilding με τα δικά τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, επαγγελματικά event και τα show …πολλοί θα πουν Ωχ ! μα τα έχεις κάνει τσουρέκια!…Βαρεθήκαμε![quote]Το σκεπτικό αρκετών είναι …θα ντοπαριστώ και θα αγωνιστώ ώστε να με δουν και να βρω πελάτες![/quote]

Η χαρά των dealers

Μέσα σε όλη αυτή την μυϊκή διοργανωτική πανδαισία όπου πάρα πολύς κόσμος φορά ένα μαγιό και ποζάρει , έχει αναπτυχθεί μια νέα κάστα, που με βιτρίνα τις πρωτεΐνες ή την γνώση για τα αναβολικά στεροειδή παρεισφρέει και πλουτίζει, διότι οι πελάτες έχουν αυξηθεί δραματικά σε επίπεδα ανόδου χρηματιστηρίου, όπου ο δείκτης ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το σκεπτικό αρκετών είναι …θα ντοπαριστώ και θα αγωνιστώ ώστε να με δουν και να βρω πελάτες!
Δυστυχώς σε αρκετές περιπτώσεις αυτοί που ντοπάρονται καταλήγουν να είναι πελάτες του εαυτού τους ! (υπάρχουν και εξαιρέσεις) διότι οι dealers έχουν κατοχυρώσει τις πωλήσεις πίσω από τη σκηνή (αποδυτήρια) αλλά και στην αγορά.
Τα κυκλώματα και οι ομάδες σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο λειτουργούν με δομή και οργάνωση που σε κάθε περίπτωση αποκλείει την αυτόνομη πορεία δίνοντας μόνο διεξόδους πώλησης σε κάποιον που θα αποφασίσει να γίνει το υπάκουο τσιράκι των ομάδων.

Μα θα κάνω καριέρα!

Καριέρα στην πολιτική μπορεί, ως ερωτικός Ζεν Πρεμιέ στην TV μπορεί, αλλά ως αρχηγόπουλο στην πιάτσα είναι πολύ δύσκολο, διότι τα πόστα τα έχουν διασφαλίσει πολλοί γραβατωμένοι καθοδηγητές, αλλά και σκληροί γορίλες που δεν αφήνουν ελπίδες για κέρδη παρά μόνο λίγα ψίχουλα επιβίωσης.

That’s all

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα