Αρχική » Δημοσιογράφος Kevin Grech δεν θα χρησιμοποιώ τον όρο IFBB για τους αμερικανούς του Jim Manion

Δημοσιογράφος Kevin Grech δεν θα χρησιμοποιώ τον όρο IFBB για τους αμερικανούς του Jim Manion

by admin

Πολλούς μπορεί να μην τους ενδιαφέρει, άλλα η μυϊκή διαμάχη επηρεάζει έμμεσα τις ζωές όλων. Δεν αναφερόμαστε στην αγωνιστική διαμάχη άλλα στην διοργανωτική των ανθρώπων που φορούν τα κουστούμια.

Εγώ είμαι αθλητής έχω το κοινό μου …τι με νοιάζει!

Ίσως δεν έγινε κατανοητό, αλλά μετά τον θάνατο των αδελφών Weider αναπτύχθηκαν φυγόκεντρες δυνάμεις που οδήγησαν μετά από λίγα χρόνια στην διάσπαση της IFBB.
Η ιδεολογία των μυών βρέθηκε μετέωρη, να ακολουθεί τα συμφέροντα των παραγόντων και της βιομηχανίας που πάλευαν για την εδραίωση τους ως το σύγχρονο μυϊκό κατεστημένο. Εδώ  μοιράστηκαν και τα κουκιά δηλαδή οι αθλητές!

43491407_10156699065368399_2019903100466233344_n

Ο  Kevin Grech δραστήριος δημοσιογράφος των “μυών” που φωτογραφίζεται με αρκετούς αστέρες του Mr Olympia παίρνει θέση μέσα στις ΗΠΑ! και υποστηρίζει την ευρωπαϊκή λίγκα του Ισπανού Ραφαέλ  Σαντόχα.
Φτάνει μάλιστα σε σημείο να δηλώνει πως από εδώ και πέρα o ίδιος και η σελίδα του δεν θα αρθογραφούν χρησιμοποιώντας τον ορό IFBB για την αμερικανική λίγκα NPC του τζίμ Μάνιον διότι μπερδεύεται ο κόσμος!
αιτιολογώντας πως δεν είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Bodybuilding και Fitness. Έτσι θα χρησιμοποιούν την λέξη μόνο για την ευρωπαϊκή λίγκα IFBB Elite Pro.
“has taken the decision to eliminate the name IFBB from ‘IFBB Pro League’ and refer to them as ‘Pro League’ to not confuse their readers in future articles”

18268093_10155239545653399_563452242862166537_n

Όπως προαναφέραμε εδώ έχει ξεκινήσει ένα λυσσαλέο παιχνίδι εξουσίας. Από την μια πλευρά οι αμερικανοί με τον τζιμ Μάνιον, τους γιους του Weider και το Mr Olympia και από την άλλη οι ευρωπαίοι (κυρίως πρώην ανατολικοί) με την ευρωπαϊκή λίγκα IFBB Elite Pro.

Η βιομηχανία των μυών αφήνει πολλά χρήματα (για τους αθλητές ψίχουλα) και αυτός είναι ο λόγος που θα ενταθεί η διαμάχη.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα