Αρχική » Καταγγέλλουν πρησμένους Κώλους και πρησμένους Ώμους!

Καταγγέλλουν πρησμένους Κώλους και πρησμένους Ώμους!

by admin

Ο πόλεμος της αμερικανικής λίγκας εναντίον της ευρωπαϊκής διοργανώτριας αρχής είναι πολυεπίπεδος  και αντίστροφα το ίδιο,  όπου εκδηλώσεις, αθλητές, νοοτροπίες στοχεύονται και κρίνονται σε ένα πρωτοφανές πρελούδιο μυϊκού ανταγωνισμού.

Πρόσφατα διοργανώθηκε το ερασιτεχνικό Mr. Olympia Brazil 2018 μια διοργάνωση που ελέγχεται από τους αμερικανούς και όπου παρευρέθησαν γνώστες προσωπικότητες όπως ο Jay Cutler, o Flex Lewis, o Bob Cicherillo κ.α
Σε αυτό το μυϊκό show τα βλέμματα επικεντρώθηκαν σε έναν αθλητή που βραβεύτηκε, και όπως φαίνεται χρησιμοποίησε την χημική ουσία Synthol ώστε να φανούν πιο εντυπωσιακοί οι ώμοι του.

synthol-amateur-olympia-1

 

Παράλληλα προβάλλεται και μια αθλήτρια με διογκωμένους γλουτούς που σύμφωνα με τα σχόλια είναι αποτέλεσμα προσθετικής χειρουργικής επέμβασης.

synthol-amateur-olympia-2

Ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει την πλευρά του Ραφαέλ Σαντόχα υποστηρίζει πως ποτέ δεν θα γινόταν αυτό στην ευρωπαϊκή λίγκα ενώ διερωτάται για το επίπεδο των κριτών που επέτρεψε να συμβεί αυτό, χαρακτηρίζοντας το αηδιαστικό!

 Seeing an athlete look like this and then awarded is truly disgusting and something like this should be looked into by the Pro League/NPC officials, if there are any!

[vimeo width=”400″ height=”400″ video_id=”296957176″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα