Αρχική » ΣΟΚ ! κινδυνεύει να μείνει Ανάπηρος ο bodybuilder R.Coleman – έδωσε συνέντευξη

ΣΟΚ ! κινδυνεύει να μείνει Ανάπηρος ο bodybuilder R.Coleman – έδωσε συνέντευξη

by admin

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον πολυνίκη Mr. Olympia Ronnie Coleman. Έχασε την υγεία του, ενώ καταγγέλλει πως του πήραν τα λεφτά του και οι γιατροί! [quote]δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ….

0000

To «τέρας» των 300 λιβρών μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, όμως  δεν είναι σε θέση να περπατήσει σωστά, χρειάζεται υποστήριξη, αφού ξόδεψε τεράστια ποσά από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά του στο επαγγελματικό bodybuilding! αυτό αναφέρουν τα ξένα media.

Το χειρότερο είναι πως κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος! Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο  Muscular Development, απαντώντας σε ερώτηση του Ron Harris  “εάν θα περπατήσει ξανά” απάντησε με τρόπο που σοκάρει:
Δεν ξέρω αν θα συμβεί κάτι τέτοιο επειδή έχω κάνει πάρα πολλές ζημιές  στο σώμα μου, από όλες αυτές τις χειρουργικές επεμβάσεις, πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ο χειρουργός πραγματοποίησε τη χειρουργική επέμβαση, και τον χειρουργό που είχα στις τελευταίες τρεις χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες ήταν πολύ κακές ! και προκάλεσαν πολλές βλάβες στο σώμα μου, έτσι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ….
Ο Ronnie Coleman επίσης επισημαίνει ότι ο χειρουργός εάν έκανε σωστά τις χειρουργικές επεμβάσεις τότε θα περπατούσε πολύ καιρό πριν!

Έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια στους γιατρούς!

Ο οκτώ φορές Mr. Olympia Ronnie Coleman είναι αποκαλυπτικός : Κάθε χειρουργική επέμβαση που έκανα στοίχισε περίπου $ 300.000 έως $ 500.000, δολάρια! έτσι ώστε οι τελευταίες τρεις χειρουργικές επεμβάσεις να έχουν περάσει σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια!”[quote]ο γιατρός τα έκανε όλα … για να κάνουμε τελικά τις χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να κερδίσει χρήματα![/quote]

Τι γίνεται εδώ; μιλάμε για τρελό ιατρικό πάρτι, όπου ο Ronnie Coleman είχε να δώσει τα χρήματα, αντίθετα με άλλους που ρισκάρισαν πολλά για χατίρι του σπόνσορα, και των οπαδών, αν και τώρα έχουν προβλήματα υγείας δυσκολεύονται να έχουν την απαραίτητη φροντίδα.

Ο Ronnie Coleman συνεχίζοντας αναφέρει : Ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο ο γιατρός – χειρούργος έκανε τα πάντα (όλες τις διαδικασίες)  ήταν σαν να τα έκανε όλα … για να  κάνουμε τελικά  τις  χειρουργικές επεμβάσεις  ώστε να κερδίσει  χρήματα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα