Αρχική » Γιώργος Τουλιάτος στη TV του Jay Cutler

Γιώργος Τουλιάτος στη TV του Jay Cutler

by admin

Ο bodybuilder  – γιατρός συνεχίζει τις διεθνείς πτήσεις. Ουσιαστικά κινείται σε άλλο επικοινωνιακό πλαίσιο. Αντικειμενικά εάν συνεχίσει να διαπραγματεύεται την κουλτούρα στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα επόμενα χρόνια θα πατά με το ένα πόδι στην αλλοδαπή.
Στην Ελλάδα τα δεδομένα είναι αυτά ..επικοινωνία, αποδοχή, που εμπεριέχει ιδεολογική ταύτιση ή και θαυμασμό από τους fans αλλά και η αντίθετη πλευρά, με αμφισβήτηση, που δύναται να εξελιχτεί σε ειρωνεία και ακόμη παραπέρα σε ευφάνταστο βρισίδι.

Ο George Touliatos ή Γιώργος Τουλιάτος μίλησε για ακόμη μια φορά στις ΗΠΑ για ζητήματα που αφορούν τα αναβολικά στεροειδή με τον David Bourlet και τον Dr. Rand.
Στη συζήτηση δόθηκε έμφαση  στο εάν η θεραπεία με τεστοστερόνη Testosterone replacement therapy (TRT) αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου – κυρίως οι άνδρες που χρησιμοποιούν τεστοστερόνη  δύναται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων αλλά και άλλους κινδύνους από τη θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης, αλλά και τις όποιες ωφέλειες.

Η εκπομπή προβλήθηκε στη Jay Cutler TV, όπου ο bodybuilder  – γιατρός μαζί με τον  Dr.Rand Mc Clain δέχθηκε την επιδοκιμασία από τον Jay Cutler


43

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα