Αρχική » kostas empeiros Παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα!

kostas empeiros Παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα!

by admin

O Kώστας Στεφανίδης ο δημοφιλής ελληνας bodybuilder με τους πολλούς οπαδούς και το ψευδώνυμο kostas empeiros για ακόμη μια φορά δημοσιοποιεί την άποψη του, που επικεντρώνεται στο ρίσκο και στην εμφάνιση των bodybuilders. συγκεκριμένα αναφέρει:

  Παρά πολλοί άνθρωποι ακόμα και αυτοί που είναι κάπως σχετικοί με το γυμναστήριο νομίζουν ότι οι bodybuilders έχουν μονίμως την ίδια εμφάνιση όπως εμφανίζονται στην σκηνή την ημέρα του αγώνα. Χωρίς να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για την υγεία. Παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα όταν είσαι σε ψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Άνθρωποι είναι και αυτοί όπως όλοι. Την αγωνιστική top τους κατάσταση την πιάνουν για λίγες ώρες ούτε καν μια μέρα γιατί το σώμα αλλάζει συνεχώς. Κερδισμένος δεν είναι μόνο αυτός που θα κερδίσει τίτλους αλλά και εκείνος που θα φύγει από το παιχνίδι έγκαιρα χωρίς να προλάβει να πάθει ζημιά.

44258695_10215720847950067_7424133567099174912_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα