Αρχική » Ο Phil Heath ήταν κοιλαράς!.. Μίλησε ο επικεφαλής των κριτών

Ο Phil Heath ήταν κοιλαράς!.. Μίλησε ο επικεφαλής των κριτών

by admin

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε επισημάνει το αισθητικό πρόβλημα που προκύπτει από την εικόνα της μεγάλης μυϊκής κοιλάρας, στους διαγωνισμούς των μυών. Πολλοί bodybuilders σε μια προσπάθεια ακραίας χημικό –τροποποίησης μεγάλωσαν ταυτόχρονα τους μυώνες τους, αλλά και τα σπλάχνα τους,  οδηγώντας το bodybuilding στην απόδοση μιας φιγούρας που προσομοίαζε με τον άνθρωπο της βιομηχανίας ελαστικών Michelin.

Τώρα το μεγάλο αφεντικό των κριτών, ο Steve Weinberger ο επικεφαλής της  IFBB Pro, εξηγεί γιατί ο Phil Heath έχασε το Mr. Olympia 2018.

Δυστυχώς ήταν κοιλαράς

Ο Steve Weinberger δεν είναι τυχαίος , μαζί με τη σύζυγο του Bev Francis είναι συν- ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Bev Francis Powerhouse Gym, ένας τόπος όπου αποτελεί τον θρύλο της διαγωνιστικής μυϊκής εκγύμνασης . Δες ΕΔΩ Το Σπίτι των bodybuilders στην East coast

Ο έμπειρος  Steve Weinberger αναφέρει στο 0:58 δευτερόλεπτο … ο Phil Heath είχε πρόβλημα με το στομάχι και αυτό πραγματικά ήταν κακό!
Επίσης τονίζει πως η μεγάλη κοιλιά, του δημιούργησε συνολικά πρόβλημα στις πόζες, τονίζοντας στο 1:08 πως δεν μπόρεσε να ελέγξει την στιγμή του διαγωνισμού το στομάχι του!

Στην ερώτηση παρατήρηση πως δεν μπορούσε στις πόζες να ελέγξει την μεγάλη του κοιλιά, όπως για παράδειγμα στις πλαϊνές πόζες, ο επικεφαλής των κριτών απάντησε πως το στομάχι (κοιλιά) είναι το κύριο μέρος της σωματικής διάπλασης, ακόμη και σε μια πόζα δικέφαλων όπου το βλέμμα επικεντρώνεται εκεί. Ο Steve Weinberger ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ και δηλώνει στο 1:47 o νικητής Shawn Rhoden  είχε μια καλή εικόνα και συνολικά μια ισορροπημένη εμφάνιση που δεν είχε ο Phil Heath φέτος και αυτό ήταν το πρόβλημα !

Ο Steve Weinberger απαντώντας σε ερώτηση για την χειρουργική επέμβαση του Phil Heath και εάν τον επηρέασε , δήλωσε πως ο Phil Heath έχει κατακτήσει 7 τίτλους και το 2018 αναδείχτηκε δεύτερος , κάτι εντυπωσιακό, άρα (2:27 λεπτό) δεν πρέπει να ντρέπεται διότι είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής! Που μπορεί να επιστρέψει και να νικήσει.

Ο Steve Weinberger επισημαίνει πως είναι γελοία τα σενάρια πως κάποιοι τρίτοι συνέβαλαν στην ήττα του Phil Heath (του την είχαν στημένη) τονίζοντας παράλληλα πως όλοι έχουν τους επικριτές τους, (οπαδοί) αν αναλογιστούμε πως ο κάθε bodybuilder όπως Shawn Rhoden, ο Ronnie Coleman, έχει τους υποστηρικτές  αλλά και τους επικριτές οπαδούς, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ενημέρωσης , όπου παράλληλα χάνεται η ιδιωτικότητα ως μια εισβολή των ανθρώπων μέσα στο σαλόνι σου, μια παράμετρος που σύμφωνα με τον Weinberger προβάλει ως το κριτικό αντίτιμο της δημοσιότητας (αναφερόμενος στην αντίδραση του  Phil Heath για τους επικριτές του)

Ο Steve Weinberger στο τέλος τονίζει πως ο Phil Heath είναι σπουδαίος bodybuilder και πρέπει να επιστρέψει δίνοντας το παράδειγμα του πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι που επέστρεψε μετά από ήττες.  Δεν νικά  κάποιος συνέχεια τόνισε ο Steve Weinberger.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα