Αρχική » Όταν ο Τουλιάτος ρωτούσε τον Markus Rühl εάν βλέπει ΝΙΚΗΤΗ τον Shawn Rhoden

Όταν ο Τουλιάτος ρωτούσε τον Markus Rühl εάν βλέπει ΝΙΚΗΤΗ τον Shawn Rhoden

by admin

Από μια συνέντευξη βγαίνουν συμπεράσματα, είναι αυτό που λέμε «Μεγάλη μπουκιά φάεμεγάλη κουβέντα μη πεις».   Συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε αναρτηθεί και αφορούσε ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Markus Rühl  στο Σ.Ε.Φ αξίζει να δούμε την απάντηση που έδωσε ο Γερμανός σε ερώτηση για το ποιον βλέπει ως πιο πιθανό διεκδικητή του τίτλου Mr Olympia απέναντι στον Phil Heath  στο 15:30 λεπτό.

O Markus Rühl  με σιγουριά δήλωνε πως ο Kai Greene θα ήταν ένας πιθανός διεκδικητής, αρκεί να κάνει κάποιες αλλαγές  στην εμφάνιση του, (πιο εκλεπτυσμένη μάζα)

Εδώ τώρα έχει ενδιαφέρον διότι παρεμβαίνει  στο 16: 18 ο Γιώργος Τουλιάτος και αρχίζει να ρωτά ποιοι άλλοι έχουν πιθανότητες, ο Big Ramy; o Γερμανός απαντά, πως ο αιγύπτιος Big Ramy είναι τεράστιος, όμως  δεν έχει το φορμάρισμα του Phil Heath ενώ είναι νέος ακόμη. Ίσως κάποια μέρα μπορέσει…

Η ερώτηση φαρμάκι η απάντηση χυλός

Ο Γιατρός –bodybuilder επιμένει και του κάνει την καίρια ερώτηση στο 16: 42 για ακόμη έναν bodybuilder, τoν Shawn Rhoden μπορεί; Και ο τεράστιος Γερμανός απάντησε τότε , “o Shawn Rhoden είναι small …είναι Μικρός! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ !”

Επίσης σύμφωνα με την δημοσιευμένη συνέντευξη του 2015 τα επόμενα τρία χρόνια ο Γερμανός δεν έβλεπε αντίπαλο για τον Phil Heath.

Εδώ είναι η ουσία χωρίς να ασκείται μετά προφήτη κριτική, ο άσημος γιατρός μπροστά στη φίρμα έκανε μια ταπεινή ερώτηση  για τον Shawn Rhoden  και η καταξιωμένη φίρμα απάντησε με σιγουριά! ..

Ο Kai Greene ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ διεκδικήσει αρκεί να βελτιωθεί σε κάποια σημεία για να χτυπήσει διαγωνιστικά τον Phil Heath … BS Σημ. να (συμμαζέψει κυρίως το πρησμένο στομάχι λέμε εμείς)

Ο Νεαρός αιγύπτιος Big Ramy κατά τον Γερμανό Markus Rühl μπορούσε ίσως αργότερα κάτι να κάνει
BS Σημ. ( μεγάλωσε και αυτός ) και κορόιδευε όπως είδαμε το 2017 τις κοιλιές αλλά το 2018 ήταν παραπάνω πρησμένος  σαν τη φιγούρα της Michelin και δεν μπόρεσε να κάνει την επάνοδο, κατετάγει στην έκτη θέση.

Όμως ο Shawn Rhoden κατά τον Γερμανό δεν είχε πιθανότητες!  διότι ως μικρός δεν μπορούσε να κάνει πολλά, είναι σαν να λέμε επειδή είσαι μικρός θα μείνεις μικρός και δεν θα μπορέσεις να βελτιωθείς.

41204940_528089384332438_3319459452622526776_n(1)
Όμως εδώ είναι και η ουσία του bodybuilding,  όταν είσαι συμμετρικός με αναλογίες μπορείς να βάλεις μάζα και εάν τηρήσεις το πρόγραμμα να διατηρήσεις και την ιδεατή μέση, αυτή που έδωσε την νίκη στον  Shawn Rhoden το 2018, αυτό  που δεν είδε ο Markus Rühl  ως κρυφό πλεονέκτημα. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, γνώρισμα των προπονητών σε όλα τα αθλήματα που βλέπουν αυτό, που δεν βλέπουν οι άλλοι. (Ο Shawn Rhoden κατέκτησε την νίκη στα 43)

Εάν ξεχειλώσεις άντε να μαζέψεις την μέση και τα σπλάχνα, χιλιάδες bodybuilders ξεχείλωσαν και δεν μάζεψαν ποτέ, διότι κατασκεύασαν  ξεχειλωμένη μηχανή, αντίθετα αυτοί που φρόντισαν να διατηρήσουν το σχήμα και να επενδύσουν σε αυτό ήταν οι πιο διαχρονικοί, όπως και ο Phil Heath  πριν ξεχειλώσει τα τελευταία  χρόνια.

Εν κατακλείδι μην φοβάστε να ρωτάτε, μην φοβάστε να αμφισβητείται τεκμηριωμένα χωρίς πάθος ακόμη και εάν μπροστά σας είναι ο Ιούλιος Καίσαρας!

 

δείτε επίσης εδώ 

Μετά τα Μπινελίκια πήρε και τον τίτλο Mr Olympia 2018
2018-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα