Αρχική » Phil Heath μετά την ήττα του άρχισε να μιλάει πολύ

Phil Heath μετά την ήττα του άρχισε να μιλάει πολύ

by admin

Εδώ είχε επισημανθεί ότι ο Phil Heath μετά την ήττα του άρχισε να μιλάει πολύ, τώρα ο ιστότοπος Psycho Fitness ένα team που συνεργάζεται με τους Dexter “The Blade” Jackson τον νικητή του Mr Olympia Shawn “Flexatron” Rhoden, δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη άποψη μιλώντας στον bodybuilder – γκουρού Dennis James.

Η εποχή μας διακρίνεται από την έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βήμα έκφρασης που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. Η δόμηση ενός ισορροπημένου προφίλ που θα εξιδανικεύει την προσωπικότητα είναι το ιδεατό, το επιδιωκόμενο. Αθλητές , πολιτικοί, επιστήμονες θέλουν και επιδιώκουν να παρουσιάζονται ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες που μπορούν να κατευθύνουν τις μάζες, διότι ο λαός κατά αυτούς είναι απαίδευτος χωρίς πρότυπο και χρειάζεται όλους αυτούς τους επιτυχημένους.

Όμως ! οι επιτυχημένοι κάποιες στιγμές που οι καταστάσεις δεν τους ευνοούν , αντιδρούν! Όπως η γάτα που βγάζει νύχια και σε γρατσουνά. Έχουν μάθει, έχουν βολευτεί στο βάθρο της αυτοεπιβεβαιωμένης καταξίωσης που a priori έχει ορίσει η μοίρα για αυτούς.
Το Psycho Fitness  διατηρεί την άποψη πως Shawn Rhoden έχει νικήσει σε  διανοητικό επίπεδο  τον Phil Heath που δεν θα “επανέλθει ” από αυτό το ψυχικό κτύπημα! Αντίθετα ο Dennis James δίνει ένα παράθυρο στον Phil Heath λέγοντας πως το 2019 θα έχει τη ευκαιρία για να μας δείξει τον αληθινό του χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση η επικοινωνιακή κυριαρχία είναι η νέα τακτική που επιβάλει ο αγωνιστικός και  επαγγελματικός πόλεμος που κτίζει καριέρες , πρέπει οι άνθρωποι να κερδηθούν επικοινωνιακά  στο διαδίκτυο μια νέα τακτική που εφαρμόζουν Αθλητές, πολιτικοί, επιστήμονες.

Δείτε επίσης εδώ Τουλιάτος
είναι ο «Άδωνις» του ελληνικού Bodybuilding;
κοινά γνωρίσματα
best-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα