Αρχική » Τουλιάτος είναι ο «Άδωνις» του ελληνικού Bodybuilding κοινά γνωρίσματα

Τουλιάτος είναι ο «Άδωνις» του ελληνικού Bodybuilding κοινά γνωρίσματα

by admin

Είναι δυο επιτυχημένοι άντρες, που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους, έχουν κοινά χαρακτηριστικά, παράλληλα έχουν κάνει αισθητή την πολιτισμική τους παρουσία στα δρώμενα της ελληνικής πραγματικότητας των νεοελλήνων, ποιους επηρεάζουν;  ποια είναι τα γνωρίσματα τους;

VV

O bodybuilder γιατρός Γιώργος Τουλιάτος  και ο πολιτικός Άδωνις Γεωργιάδης  έχουν ένα κοινό γνώρισμα, είναι δυο έντονες προσωπικότητες που διαμέσου της βιβλιογραφίας προσπαθούν να επιμορφώσουν  το πνεύμα του λαού, να “διαπλάσουν” τις προσωπικότητες  των ελληνοπαίδων.

Αυτός ο ατίθασος λαός που επανειλημμένα έχει αφήσει παγωτό άλλους λαούς, με την άξεστη αλλά γνήσια συμπεριφορά του  (λαϊκή ορολογία όταν κάποιον τον εκπλήσσεις) κάποιες φορές χρειάζεται τον παιδαγωγό του.

Και οι δυο προβάλουν τα βιβλία ως εργαλεία διαπαιδαγώγησης, νουθεσίας και προσανατολισμού, υπερασπίζονται  με πάθος το εννοιολογικό περιεχόμενο των συγγραμμάτων, τις διδαχές, την κουλτούρα, αυτό που όταν το διαβάσεις σε βελτιώνει ως άνθρωπο!

Ακέραιες προσωπικότητες υπερασπίζονται τα χριστά και καθώς πρέπει ιδεώδη, σε μια κοινωνία που παρεκκλίνει από τον κοινωνικό και επιστημονικό ορθολογισμό, όπου ο γιατρός – bodybuilder στιγματίζει την κοινωνική κατρακύλα στα γυμναστήρια αναφέροντας:   Κορίτσια χαμηλών ηθών φοράνε προκλητικά κολλάν, μανικούρ και μαλλί φτιαγμένο από κομμωτήριο, προκειμένου να βρουν εραστή .

Και οι δυο έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις στο τομέα τους, θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις βιβλιοφάγους που συνεχώς εμπλουτίζουν τις γνώσεις ως μια εσωτερική ανάγκη που εκπληρώνεται από την στιγμή που μεταδίδουν όλη αυτή την γνώση στο κοινό τους.[quote]Και οι δυο δεν αφήνουν να πέσει τίποτα, κάτω, αντιδρούν ως δυο εκρηκτικοί χαρακτήρες στα ειρωνικά σχόλια αλλά και στις αμφισβητήσεις [/quote]

Είναι δυο άντρες που έχουν μια αμφίδρομη σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Ο πολιτικός Άδωνις υπερέχει με τις συχνές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό φακό. Όμως ! και ο γιατρός – bodybuilder αυξάνει τις επισκέψεις του στα τηλεοπτικά στούντιο.
Στόχος η ενημέρωση του απαίδευτου και συχνάκις ατίθασου κοινού.


 [quote]έχει ξεκινήσει ένα αγώνα νουθεσίας που απευθύνεται στους μυώδεις νεοέλληνες[/quote]

Και οι δυο δεν αφήνουν να πέσει τίποτα, κάτω , αντιδρούν ως δυο εκρηκτικοί χαρακτήρες στα ειρωνικά σχόλια αλλά και στις αμφισβητήσεις με δυναμικό και άμεσο τρόπο παραθέτοντας επιστημονικά στοιχεία στα πειραχτήρια και στους κακοήθεις νεοέλληνες που βρήκαν το διαδίκτυο ως χώρο έκφρασης.

Τουλιάτος είναι ο «Άδωνις» του ελληνικού Bodybuilding;

Παρατηρούμε πως ο δικός μας bodybuilder – γιατρός ένα παιδί καλής οικογενείας  και τώρα άντρας με αρχές (όπως και ο Άδωνις) έχει ξεκινήσει ένα αγώνα νουθεσίας που απευθύνεται στους μυώδεις νεοέλληνες που φαρμακώνονται περισσότερο και από τους πρώην ανατολικογερμανούς.

30DOPING-jumbo
Ο ίδιος ο γιατρός παρ ολίγο να πεθάνει από τους χημικούς πειραματισμούς, όταν ξεκίνησε το bodybuilding. Αυτή η γνώση σε συνδυασμό με την μελέτη συγγραμμάτων ώθησε τον bodybuilder – γιατρό  στο να αφιερώσει την ζωή του στην ενημέρωση του κοινού (όπως και ο Άδωνις)

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα