Αρχική » Shawn Ray έχασες το Olympia είχες Κοιλάρα! αλλά τελείς και υπό σύγχυση

Shawn Ray έχασες το Olympia είχες Κοιλάρα! αλλά τελείς και υπό σύγχυση

by admin

To μήνυμα του βετεράνου  Shawn Ray είναι ξεκάθαρο, πρέπει να είσαι ώριμος για να αποδέχεσαι την  εποικοδομητική αμφισβήτηση.  Η αρχική σκέψη  είναι  πως ο PHIL HEATH έχασε τον διαγωνισμό του Mr. Olympia λόγω της μεγάλης κοιλιάς του. Το βαθύτερο νόημα είναι πως ο HEATH όπως και πολλοί άλλοι άνδρες που επευφημούνται από τους οπαδούς τους, και αυτοί είναι: κυβερνήτες, αθλητές, προπονητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ιερατείο που έχουν συνηθίσει στην προβολή και στις επιτυχίες αντιδρούν με σφοδρότητα στην κριτική που αποκαθηλώνει το βεβαιωμένο τους status.

Όπως αναφέρει ο Shawn Ray, ο  HEATH ήταν καλύτερος από τον Shawn Rhoden σε πολλές διαφορετικές πόζες,  ενώ συνολικά είχε καλύτερη σωματική διάπλαση . Παρά ταύτα ! ο πρώην επτά φορές  Mr Olympia φαίνεται να είναι μπερδεμένος και να τελεί υπό σύγχυση για τα αίτια της ήττας του. (Shawn Ray ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Επιστήμονες, αθλητές, άτομα που ασκούν την εξουσία έχουν την δύναμη πολλές φορές με την δυναμική που τους δίνει η προσωπικότητα τους να συμπαρασύρουν σε περιόδους συναισθηματικής σύγχυσης και τους οπαδούς. Ο HEATH είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που αναγνωρίστηκε για την αγωνιστική του επίδοση, επ’ ουδενί όμως για την κοινωνική του συμπεριφορά.

Η κοιλάρα που δεν άλλαξε
η ψυχοσύνθεση που παρέμεινε

Ο Shawn Ray ξεκινώντας από το 2:57 λεπτό αναφέρει πως HEATH τελεί υπό σύγχυση  καταλήγοντας  στο 3:02 λεπτό πως έχασε το βαρύτιμο τρόπαιο  λόγω  της κοιλιάς! Ταυτόχρονα οι κριτές έστειλαν ένα ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ : εάν δεν έχετε σφιχτή μέση στα (πλαίσια που απαιτεί η ιδεολογία του σώματος) τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !

Αντίθετα οι κριτές που πήραν αποφάσεις, επιβράβευσαν έναν bodybuilder τον Shawn Rhoden που βελτίωσε αυτό το στερεοτυπικό σημείο της υγείας.  ΝΑΙ , εμείς συμπληρώνουμε πως αυτό το σημείο είναι ένα τμήμα του σώματος που φαίνεται, που τίθεται στην κριτική και του πιο ανίδεου που βρίσκει αφορμή να ειρωνευτεί διότι του δίνεται το δικαίωμα, κυρίως όμως διώχνει κόσμο, νέους  φιλάθλους ή και οπαδούς από την βιομηχανία, που  δυσανασχετούν και απωθούνται, όταν βλέπουν μεγάλες μυϊκές κοιλάρες!
(Στο 3:33 ο Shawn Ray  αναφέρεται στην βιομηχανία με ποιος εξευγενισμένο λόγο)

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EoVN9TqbGyA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα