Αρχική » Παπαδόπουλος – Έμπειρος – Τουλιάτος & οι οπαδοί των μυών

Παπαδόπουλος – Έμπειρος – Τουλιάτος & οι οπαδοί των μυών

by admin

Ναι! είναι οι δημοφιλείς ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ με τους χιλιάδες fans, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο για να προκαλεί την προσοχή των οπαδών της μυϊκότητας, που ορκίζονται και υπερασπίζονται την δική τους μοναδική άποψη, το μοναδικό απαύγασμα.  Είναι οι ‘Ελληνες καθοδηγητές του διαδικτύου μια τάση που κάνει θραύση εδώ και λίγα χρόνια στο εξωτερικό, από ξένους καθοδηγητές και youtubers .

Σταύρος Παπαδόπουλος

Σταύρος Παπαδόπουλος ένας δημοφιλής bodybuilder , αντικομφορμιστής , φυσιολάτρης, με προσωπικές εμπειρίες στο σκοτεινό bodybuilding δεν διστάζει να καταπιάνεται με τα δύσκολα ζητήματα της μυϊκής αλλά και life κουλτούρας.

17884404_10211352096374166_7764766653330367570_n

Εδω μια πρόσφατη ανάρτηση  του Σταύρου Παπαδόπουλου

 First place Bikini over 163 
Overall winner Asia WFF ????
Pro Card

4r


 Κώστας έμπειρος

Κώστας έμπειρος ο επαγγελματίας bodybuilder, με άμεσο επικοινωνιακό style προβάλει διατροφικές και προπονητικές προτάσεις, ενώ παράλληλα σχολιάζει τις εξελίξεις στον κόσμο των μυών προβάλλοντας και τις κοινωνικές προεκτάσεις των γεγονότων.

23621714_1958079871118684_7575291885676550523_n

Εδω μια πρόσφατη ανάρτηση  του Κώστα έμπειρου 

Bernard Gilbert Cooper 72 χρονών. Εδώ στην Ελλάδα το μόνο που ακούμε: “-Παίρνεις πρωτεΐνες; -Άμα τις σταματήσεις ξέρεις ότι θα σου κρεμάσουν όλα; -Καταρχήν να ξέρεις άμα πίνεις πρωτεΐνες ο οργανισμός παύει να παράγει δικές του πρωτεΐνες, άκου καλά εμένα μου το έχει πει γιατρός! -Τι, παίρνεις και κρεατίνη; -Μα καλά θέλεις να πεθάνεις πριν τα 30 σου;”
ΜΑΛΑΚΕΣ έχετε καταστρέψει γενιές με τις μαλακίες σας που ακούσατε κάποτε από τον παππού και την γιαγιά. Αν το μυαλό δεν ξεκολλήσει θα συνεχιστούν όλα αυτά για ακόμα πολλά χρόνια. Το χειρότερο είναι ότι αν σας τύχει και ένας μαλακοκαύλης γιατρός που θα σας πει οι πρωτεΐνες κάνουν κακό πάει έδεσε το γλυκό. Η αμάθεια και η ημιμάθεια βασιλεύει. Πριν βοηθήσεις κάποιον να βγει από τα σκατά βεβαιώσου κιόλας ότι θέλει ο ίδιος να βγει, γιατί στο τέλος θα κολυμπάς μαζί του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Γιώργος Τουλιάτος

23dd

Γιώργος Τουλιάτος ο γιατρός – bodybuilder κάνει συχνά την αυτοκριτική του και ξεχωρίζει για τις αντισυμβατικές απόψεις του ως μια διαφορετική φωνή στον επιστημονικό καθωσπρεπισμό, συχνά κοινωνικοποιείται με ξένους γκουρού που ασχολούνται με την βιοχημική εξέλιξη της μυϊκής κουλτούρας.

Εσείς ποιον προτιμάτε ; ή έχετε κάποιον άλλο δημοφιλή καθοδηγητή

Εδω μια πρόσφατη ανάρτηση  του Γιώργου Τουλιάτου

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Touliatos MD (@drgeorgetouliatos) στις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα