Αρχική » Phil Heath ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ! τον κατηγορεί ο πρώην φίλος του

Phil Heath ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ! τον κατηγορεί ο πρώην φίλος του

by admin

Τον χτυπάνε σαν χταπόδι! Η συγκεκριμένη είδηση αποδεικνύει σε όλους πως εάν έχουμε φίλους και φιλενάδες που μας  κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι σε μια αλγεινή περίοδο (πτώση) για εμάς πολλοί θα μας ρίξουν μια τούρτα στο πρόσωπο!

Είσαι ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ !

Τα media αναφέρουν : Τα άστρα  για τον Phil Heath δεν είναι τόσο καλά. Αφού ο επαγγελματίας του bodybuilding δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τίτλο του Mr Olympia φέτος, ταυτόχρονα υπάρχει και ένα πραγματικό σκάνδαλο για το πρόσωπο του. Όπου ο πρώην φίλος  του, τον κατηγόρησε ότι τον έκλεψε !

Οι επτά τίτλοι του Mr Olympia του απέφεραν  μέχρι στιγμής $ 2.175.000. Φυσικά, υπάρχουν επίσης τα έσοδα των συμβάσεων διαφήμισης, και θα πίστευε κανείς ότι ο IFBBPro δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα χρήματα. Αλλά τώρα κατηγορείται από έναν πρώην φίλο και τον νικητή του Super Bowl ότι έχει κλέψει ένα χρυσό βραχιόλι αξίας 105.000 δολαρίων!

 

Ο Phil Heath κλέβει βραχιόλι αξίας $ 100.000;

Η καριέρα του Phil Heath δεν είναι σίγουρα στην κορυφή της. Στην πραγματικότητα, ο 7χρονος κ. Olympia Champ ήθελε να κερδίσει τον 8ο τίτλο του φέτος. Αλλά ο Shawn Rhoden  απέτρεψε τα σχέδιά του, χάνοντας και τα χρήματα του νικητή.

phil-heath-soll-100-000-armband-gestohlen-haben-700x368

Λίγο καιρό αργότερα έρχονται στο φως εκρηκτικές λεπτομέρειες, που στοχοποιούν τον Heath ως κλέφτη! Ο παίκτης  του NFL Jimmy Kennedy κατηγορεί τον πρώην φίλο του ότι του έκλεψε πριν από καιρό ένα βραχιόλι αξίας $ 100.000. Σύμφωνα με τον Kennedy Heath, το βραχιόλι το δανείστηκε από τον ίδιο. Ωστόσο, ο Phil Heath  δεν μπόρεσε να του δώσει πίσω τότε, δεδομένου ότι ισχυρίζεται ότι το έχει χάσει!  Η επιστροφή δεν ήταν οικονομικά δυνατή για τον bodybuilder. Ως εκ τούτου, και οι δύο αποφάσισαν, σύμφωνα με τον  Jimmy  Kennedy να του καταβάλει αρκετές δόσεις ως αποζημίωση. Κάτι που έως τώρα δεν θα ήταν πρόβλημα για τον Heath.

Δεν είναι καλά τα οικονομικά του;

Η κατάσταση έχει και συνέχεια, ο  Jimmy Kennedy υποπτεύεται ότι η Heath δεν έχασε πραγματικά το βραχιόλι, αλλά θα μπορούσε και να το πουλήσει!
Στην πραγματικότητα, η οικονομική του κατάσταση ήταν κακή ούτως ή άλλως. Έτσι θα μπορούσε να ταιριάζει πολύ καλά στην εικόνα αυτή.

Αφού έχασε τον τίτλο του Mr Olympia φέτος, ο Phil Heatah,  ο Kennedy  θεωρεί πως το κάρμα τον οδήγησε στην ήττα λόγω της  απάτης  με το βραχιόλι. Αυτός είναι ένας ο λόγος για τον οποίο ο  Kennedy μοιράστηκε όλες τις λεπτομέρειες τώρα με το κοινό για αυτή την απίστευτη ιστορία.  Παραμένει να δούμε αν μπορούμε να περιμένουμε μια δήλωση, από τον ίδιο τον Heath …που όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει αποκομίσει πολλά χρήματα από τους διαγωνισμούς. [quote]όταν ο Phil Heath έχασε το θρόνο από τον Shawn Roden φέτος, η όλη ιστορία ήρθε στο φως.[/quote]

Δεδομένου ότι το αστέρι NFL, ήταν συνταξιούχος,  και χρειαζόταν τα χρήματα, πρότεινε στον Phil να αντικαταστήσει περίπου το μισό της αξίας, δηλαδή $ 45.000 , δεδομένου ότι  ήταν δικό του λάθος. Ο Phil έπρεπε να καταβάλει πρώτα 20.000 δολάρια και αργότερα τα υπόλοιπα, αλλά όταν ήρθε να η στιγμή για τον τότε  Mr Olympia  ήταν εκείνη τη στιγμή σε κρίσιμη οικονομική θέση, δεδομένου ότι η εταιρεία του ( Gifted Nutrition) δεν πραγματοποίησαν κέρδος για δύο χρόνια. Θέλησε να περιμένει μέχρι να κερδίσει το Mr Olympia  2015.

Ωστόσο, αφού ο Phil Heath εξασφάλισε τον τίτλο για έκτη φορά το 2015, κερδίζοντας 400.000 δολάρια σε  χρηματικα έπαθλα, ο νεαρός πρωταθλητής ξεκίνησε να αγνοεί τon Kennedy. Αντ ‘αυτού, συνέβη ένα γεγονός  ένα χρόνο αργότερα στο Ντένβερ, με τον Heath να καλεί την αστυνομία και τον Kennedy να λαμβάνει μια εντολή κράτησης. Δεν του επιτρεπόταν πλέον να ταξιδεύει στο Ντένβερ για να επισκεφτεί φίλους και γνωστούς. Αλλά όταν ο Phil Heath έχασε το θρόνο από τον Shawn Roden φέτος, η όλη ιστορία ήρθε στο φως.  Ο Κένεντι πήρε το θάρρος και μίλησε για τα περιστατικά στο εν λόγω podcast και δημοσίευσε τα screenshots της συνομιλίας. 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα