Αρχική » Είσαι γιατρός; δημιούργησε Κλινική Ντόπας!

Είσαι γιατρός; δημιούργησε Κλινική Ντόπας!

by admin

Αυτές είναι συμβουλές σε γιατρούς και νοσηλευτές που μπορούν να βγάλουν χρήμα σε μια εποχή κρίσης.  Θα τους βάλουμε ιδέες! δημιουργήστε κλινικές αντι – γήρανσης βοηθήστε για την ευεξία και την σεξουαλικότητα και βγάλτε χρήμα! Είναι η επένδυση του μέλλοντος!

Πριν λίγα χρόνια για 21 μήνες, ο σούπερ σταρ της Νέας Υόρκης Alex Rodriguez είχε υποστηρίξει με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε απαγορευμένες ουσίες από μια κλινική αντι-γήρανσης του Coral Gables, ότι ήταν θύμα ενός “κυνηγιού μαγισσών”, ότι η απομάκρυνση του από το μπέιζμπολ ήταν άδικη και ότι θα πολεμήσει στο τέλος για να καθαρίσει το όνομά του. Αλλά σε μια αίθουσα συσκέψεων του Weston, όπου αντιμετώπισε ομοσπονδιακούς πράκτορες και εισαγγελείς που τον έκαναν να ορκιστεί  για να πει την αλήθεια, ο παίκτης του μπέιζμπολ με την υψηλότερη αμοιβή εκεί παραδέχτηκε τα πάντα:

8882931.0

Ναι, αγόρασε φάρμακα! που αυξάνουν την απόδοση από τη Βιογένεση –  Biogenesis της Αμερικής, πληρώνοντας περίπου 12.000 δολάρια το μήνα για περίπου δύο χρόνια από τον γιατρό Anthony Bosch. Ναι, ο ιδιοκτήτης του Biogenesis του έδωσε προγεμισμένες σύριγγες για ενέσεις ορμονών και έβγαλε ακόμη και αίμα από αυτόν στο δωμάτιο των ανδρών του νυχτερινού κέντρου της South Beach. Και ναι, ο ξάδελφος του Ροντρίγκεζ, Γιούρι Σούκαρτ, ήταν το στεροειδές του. (αλλαγή)

Σε αντάλλαγμα όλων αυτών, ο Rodriguez είχε ασυλία από τη δίωξη.

640px-Alex_Rodriguez_2008-05-28

Επτά μήνες μετά την δημοσίευση της New Times για τη βιογένεση και τον ιδρυτή της, Tony Bosch, η Major League Baseball ανέστειλε τη συμμετοχή σε 14 παίκτες που συνδέθηκαν με την κλινική, τις περισσότερες αναστολές που σχετίζονται με τα φάρμακα  στην ιστορία των αμερικανικών επαγγελματικών αθλημάτων. Αυτές οι αναστολές περιελάμβαναν απαγόρευση 65 παιχνιδιών για τον πρώην MVP Ryan Braun και αναστολή ρεκόρ 211 παιχνιδιών για τον αστέρι του Yankees Alex Rodriguez. Ο A-Rod αμφισβήτησε τότε την απαγόρευσή του και εναντίον του MLB και των Yankees. Τον Αύγουστο, ο Bosch και εννέα άλλοι άντρες που συνδέονται με τον κύκλο των στεροειδών κατηγορήθηκαν για διάφορα εγκλήματα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο. Ο  Tony Bosch τότε συμφώνησε να συνεργαστεί, με τους εισαγγελείς και να παραδεχθεί την ενοχή του. Αντιμετωπίζοντας  μέχρι και μια δεκαετία στη φυλακή για παράνομη πώληση τεστοστερόνης.

“Οι κλινικές αντι-γήρανσης υποστηρίζουν ότι οι υπηρεσίες τους είναι νόμιμες επειδή αντιμετωπίζουν τη γήρανση ως ασθένεια.Έτσι, θα σας πουν ότι η τεστοστερόνη είναι ιατρική ανάγκη για γηράσκοντες ενήλικες, όπως και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη σε ορισμένες περιπτώσεις”, λέει ο Shaun Assael, συντάκτης του Steroid Nation , ένα βιβλίο για την ιστορία των φαρμάκων που ενισχύουν την απόδοση σε υψηλό ανταγωνισμό. “Αλλά αυτό είναι ένα επιχείρημα που έχει ήδη εμπλέξει (αγωγές) τον αθλητισμό.”

Σύμφωνα με την έκθεση έρευνας της DEA, ο Rodriguez χρησιμοποίησε ουσίες απαγορευμένες από το Major League Baseball από τα τέλη του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012. Παραδέχθηκε ότι έλαβε κρέμα τεστοστερόνης, παστίλιες με τεστοστερόνη και εγχύσεις ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Ο Bosch είπε στον παίκτη ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης ήταν χαμηλά για έναν άνθρωπο της ηλικίας του

“Ο Rodriguez είπε ότι ο Bosch του είπε ότι η HGH θα βοηθήσει με τον ύπνο, το βάρος, την ανάπτυξη των μαλλιών, την όραση και την αποκατάσταση των μυών”, ανέφερε η έκθεση.

MLB Drug Investigation

Ο Antonio Bosch, ο προμηθευτής στεροειδών του Alex Rodriguez και άλλων παικτών της Major League Baseball, αφήνει το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι μετά την παραπομπή του για ενοχή 

Σημείωσε επίσης ότι ο Tony Bosch, προσποιήθηκε ότι ήταν γιατρός, παρόλο που δεν ήταν ένας, “έβαλε τον Rodriguez στους γλουτούς μια κόκκινη υγρή ουσία.” Είπε στον Rodriguez ότι το υγρό ήταν “βιταμίνες, όχι τεστοστερόνη”. Ανέφερε ο Joseph Tacopina, ο πληρεξούσιος  δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Rodriguez στη συνάντηση με τους εισαγγελείς και την DEA. Συνολικά, σύμφωνα με την έκθεση, ο Bosch εγχυσε στον Rodriguez  τα «βιταμινούχα κοκτέιλ» πέντε έως δέκα φορές. Το μυστικό? Σύμφωνα με τον Rodriguez, “ο Bosch τον συμβούλεψε να χρησιμοποιεί μόνο τα ενδιάμεσα  ούρα για τη δοκιμή φαρμάκων MLB. Ο Bosch είπε στον Rodriguez να μην χρησιμοποιήσει την αρχή ή το τέλος των ουρών στη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ούρησης . ”

Αυτό πραγματικά δούλεψε! Κατά τη διάρκεια της σειράς Πρωταθλήματος Αμερικανικού Πρωταθλήματος ενάντια στους  Detroit Tigers του Ντιτρόιτ, ο Rodriguez κλήθηκε να κάνει μια δοκιμή φαρμάκων. Και πέρασε! Οι  Yankees σάρωσαν τη σειρά των αγώνων. Οι πελάτες της Biogenesis συμπεριέλαβαν όχι μόνο παίκτες MLB αλλά και αθλητές κολεγίων , αστυνομικούς, μερικούς ομοσπονδιακούς πράκτορες και δικαστή! του του κράτους. Μερικοί από αυτούς τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του Rodriguez, αποδείχτηκαν πελάτες του Tony Bosch σε έκθεση των Miami New Times σχετικά με την κλινική στεροειδών που δημοσιεύθηκε στα τέλη Ιανουαρίου 2013.

Η ιστορία για το πώς ο Anthony Bosch που δημιούργησε την ανατολική ακτή της BALCO  (το διαβόητο εργαστήριο της Καλιφόρνιας που παρείχε στους μεγάλους μπέιζμπολ  παίκτες στεροειδή, όπως ο Jason Giambi και ο Barry Bonds) δεν φωτίζει απλά  ένα ξέφωτο για τον αθλητισμό υπέρ της Αμερικής. Δίνει επίσης με σαφήνεια ότι οι ομοσπονδιακές αρχές  έχουν κάνει λίγα πράγματα για να αστυνομεύσουν τις κλινικές κατά της γήρανσης, οι οποίες κερδίζουν εκατομμύρια ετησίως από τους μέσους πολίτες που θέλουν να φαίνονται νεότεροι και από ελίτ αθλητών που αναζητούν ένα πλεονέκτημα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα