Αρχική » Thomas O’Connor περιορίστε φαγητό Ινσουλίνη και αυξητική ορμόνη!

Thomas O’Connor περιορίστε φαγητό Ινσουλίνη και αυξητική ορμόνη!

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε πολλοί κορυφαίοι bodybuilders όπως οι Mr.Olympia Phil Heath, ο  Ronnie Coleman καθώς και ο πρώην ανταγωνιστής Kai Greene  δεν είναι μόνο διάσημοι για τις εντυπωσιακές τους πλάτες, δικέφαλους ή τρικέφαλους, αλλά όλοι εμφανίζονται με φουσκωμένη κοιλιά. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;

8811

Το φαινόμενο των bodybuilders με τέτοια ογκώδη έντερα είναι γνωστό ως cause a person’s insides to grow.  Το ζήτημα είναι πως αναφερόμαστε σε μια κατάσταση που επηρεάζει πολλούς bodybuilders, αλλά ο fitness expert Δόκτωρ Thomas O’Connor λέει ότι τα διογκωμένα έντερα (φουσκωμένη κοιλιά) δεν παράγονται  από τη χρήση στεροειδών. Αντίθετα, από την υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και διαφόρων φαρμάκων που τα χρησιμοποιούν οι bodybuilders  για να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

SNyvASP

Ο O’Connor, ο οποίος έχει ιατρική εμπειρία στην παροχή βοήθειας σε ασθενείς που ανέκαμψαν  από τη χρήση αναβολικών στεροειδών, δήλωσε ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ινσουλίνη και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη για να χτίσουν τους μυς τους διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξουν bubble gut. Η κατανάλωση προστιθέμενων θερμίδων και υδατανθράκων στη διαδικασία συσσώρευσης είναι επίσης μια ανησυχία που συμβάλλει στο φαινόμενο.

vacuum-pose-3

Ο O’Connor λέει επίσης ότι οι bodybuilders χρησιμοποιούν ινσουλίνη στις μέρες μας  για να αυξήσουν το βάρος τους. Επίσης, μερικοί άνθρωποι καταναλώνουν έως και 10.000 θερμίδες και 1.000 gr υδατάνθρακες την ημέρα. Η συγκεκριμένη – αυξημένη κατανάλωση τροφής  είναι  για να παρέχουν στο σώμα τους την ενέργεια που χρειάζονται για να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους. Αλλά όλα αυτά τα τρόφιμα και οι υδατάνθρακες μπορούν να προσθέσουν  ποσότητα λίπους που αποθηκεύεται στο μεσαίο τμήμα (κοιλιά)  Βλέποντας πώς αυτό το μέρος του σώματος είναι δύσκολο να τονωθεί – ή εικόνα , δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν φουσκωμένη κοιλιά. Εν τω μεταξύ, οι bodybuilders παίρνουν περίπου 10 IU HGH κάθε μέρα. Η ποσότητα είναι σχεδόν πέντε φορές μεγαλύτερη από αυτό που λαμβάνουν οι ασθενείς στα κέντρα κατά της γήρανσης!

images (1)

Υπάρχει η πεποίθηση ότι η κατανάλωση HGH – αυξητικής ορμόνης θα προκαλέσει την ανάπτυξη, ενώ οι κοιλιακοί μύες μεγαλώνουν! και οι ιστοί του εντέρου ή η μεσεντερία είναι αυτή που συσσωρεύεται κυρίως. Τα όργανα του σώματος δεν επεκτείνονται σε μέγεθος, όπως είπε ο έξι φορές  Mr. Olympia (1992-1997) Dorian Yates κατά τη συνέντευξή του στον Joe Rogan.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση  της ανάπτυξης των εντέρων, ο O’Connor συνιστά στους bodybuilders να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τόσο πολύ HGH – αυξητική ορμόνη και ινσουλίνη. Πολλοί bodybuilders όπως ο σημερινός Mr. Olympia  Shawn Rhoden δεν έχουν το έντονο φούσκωμα. Οι συγκεκριμένοι  bodybuilders μπορούν να αποφύγουν αυτό το φαινόμενο διατηρώντας σε ένα επίπεδο τις δόσεις των διαφόρων φαρμάκων κατά την κατανάλωσή τους.

Dexter-Jackson-Jay-Cutler-Bubblegut

Εκείνοι που ανήκουν στην κατηγορία Classic Physique δεν φαίνεται να έχουν ούτε έντονα φαινομενα πρηξίματος στην κοιλιά . Πολλά από αυτά οφείλονται στο τμήμα που επικεντρώνεται σε ένα σημείο μεταξύ του παραδοσιακού bodybuilding και της κατηγορίας  men’s physique  των ανδρών. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα αυτής της κατηγορίας δεν λαμβάνουν ινσουλίνη ή HGH. απλά δεν το κάνουν τόσο πολύ όσο οι άλλοι στον κανονικό τομέα του bodybuilding.

r8xv6jevidmz

Ο σημαντικότερος προβληματισμός γύρω από την επιτυχία του Shawn Rhoden στο φετινό διαγωνισμό Mr. Olympia μπορεί να ενθαρρύνει τους bodybuilders να αναθεωρήσουν τι κάνουν όταν προσπαθούν να χτίσουν μάζα. Υπάρχει πάντα η ανάγκη να δουλέψουμε σκληρά για να αναπτύξουμε  μυϊκή μάζα, αλλά οι υπερβολικές ποσότητες θερμίδων, υδατανθράκων και φαρμάκων που λαμβάνουν οι άνθρωποι έχουν επηρεάσει πολλούς στα βάρη.

 

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα