Αρχική » Phil Heath δεν χρησιμοποίησα αυξητική ορμόνη !

Phil Heath δεν χρησιμοποίησα αυξητική ορμόνη !

by admin

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχουν δημοσιευτεί τμηματικά 2 συνεντεύξεις του πρώην Mr. Olympia Phil Heath , μια στο Generation Iron και η άλλη στο RX Muscle του Dave Palumbo.

Το σίγουρο είναι πως για το ευρύ κοινό όλο αυτό κουράζει , πολλοί θα σκεφτούν ΟΚ! Πήρε επτά τίτλους ας χάσει και έναν, έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, ή όλη ιστορία καταντά μια μασημένη τροφή μετά από  μια ήττα.

Όμως αυτό που πραγματικά είναι να πιάνεις το στομάχι από τα γέλια είναι το χρονικό σημείο στην συνέντευξη στο  RX Muscle του Dave Palumbo
μετά το 14: 40 όπου ο Phil Heath αναφερόμενος στα κληρονομικά αίτια της χειρουργικής του επέμβασης στο στομάχι….  αποκλείει με έμφαση!  πως χρησιμοποίησε έως τώρα αυξητική ορμόνη 15: 50   αναφέροντας πως πολλοί ήθελαν  να το παραδεχτεί αυτό ! (έχει ως τεκμηρίωση την αναφορά του  γιατρού του, πως άλλο ήταν το πρόβλημα) και μάλιστα μέμφεται τους fans στα κοινωνικά δίκτυα που επέμεναν σε αυτό!

Δεν περιγράφουμε άλλο ! …

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα